SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tunceli'de Gerginlik

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:43:05
Tunceli'de Gerginlik
A- A+ PAYLAŞ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçel'nin Tunceli Valiliği önünde açıklama yaptığı sırada, Valilik ve adliye önünde bulunan bir kaç kişi tepki gösterince gerginlik yaşandı. Polisin müdahale ettiği gerginlik, tepki gösterenleri valilik binasına kapatmasıyla büyümeden önlendi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasına tepki gösteren bir kaç kişi bağırarak tepki gösterdi. Sesleri duyan, MHP'lilerin karşılık vermesiyle ortam gerildi. Polis tepki gösteren gruba müdahale edince, karşı gruptan da bazı kişiler saldırmak istedi. Bahçeli'nin açıklamalarına tepki gösteren kişiler, valilik içerisine sokularak dışarı çıkarılmadı.

OLAYLAR VE POLİS MÜDAHALESİ..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Tunceli’ye gelişini protesto ederek yolları barikatlarla kapatan göstericilere polis müdahale etti. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ziyaret için geldiği Tunceli'de protesto edildi. Elazığ’dan karayoluyla Tunceli’ye gelen Bahçeli’ye ilk tepki valilik bahçesinde konuşma yaptığı esnada oldu. Bahçeli Tunceli Valiliği’nde konuşma yaptığı esnada kentin bazı bölgelerinde protesto eylemleri düzenlendi. Protesto eyleminin yoğun yapıldığı Tunceli Valiliği çevresindeki yollar göstericiler tarafından barikatlarla kapatıldı. Gösterilerin yapıldığı caddeye gelen polis, TOMA’larla göstericilere müdahalede bulundu. Göstericiler ise, polise taşla karşılık verdi. 

Bahçeli’nin Tunceli’ye gelmesini protesto eden göstericiler, birçok yolu trafiğe kapatarak eylem düzenlendi. Polise taş ve havai fişeklerle saldıran grubu, güvenlik güçleri biber gazı ve tazyikli su kullanarak dağıttı. 

Polis ile göstericiler arasından çatışma devam ederken, ismi öğrenilemeyen bir kadın elinden beyaz tülbentiyle caddenin ortasına gelerek, olayların dinmesi için hem polise hem de göstericiler çağrıda bulundu. Kadın çağrısı sonuç vermedi.

Öte yandan toplumsal olaylarda müdahale için hazır tutulan ‘Polis ilk yardım ekibi’ çevik kuvvete eşlik ettiği görüldü.

Tunceli’de polis ile göstericiler arasında olaylar devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız