SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tünel İhalesi Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Bütçe Plan Komisyonu üyesi Ömer Faruk Öz, Malatya-Kayseri yolu üzeri, Doğu ve Güneydoğu'nun Batı'ya açılan kapısı şehirlerarası devlet karayolu Darende ilçesi karayolu ve tünelinin 52 milyon TL bedelle ihale edildiğini bildirdi.

Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz yaptığı açıklamada, Malatya - Adıyaman Gölbaşı ayrımı - Darende 6. Bölge hududunun bin 500 metresi Karahan Gediği Tüneli olmak üzere 8 kilometre 655 metrelik yol ihalesinin 52 milyon 149 bin 771 TL bedelle STY İnş. Turz. Tic. ve San. Limited Şirketi tarafından alındığını ve şuanda müteahhit firma tarafından şantiye binası hazırlıkları yapıldığını ifade etti.

Öz, "İçinde bulunduğumuz Mayıs ayı içerisinde inşaata başlanacaktır. 2009 yılı içinde bu iş için 4
milyon 200 bin TL'lik ödenek ayrılmıştır" dedi.

Mevcut işin tamamının 2011 yılı sonuna kadar bitirilmesinin planlandığını, ancak ek ödeneğe ihtiyaç olduğunu ve bu konuda çalışmalarının sürdüğünü bildiren Öz, "Tüm bu önemli işlerin aksatılmaksızın tamamlanabilmesi için gereken ek ödeneklerin temini ile ilgili çalışmaları da titizlikle yürütmekteyim. Malatya halkımızın her yönüyle en iyi yaşam standardına kavuşabilmesi için göstermekte olduğumuz gayreti kıymetli hemşehrilerimle paylaşabilmek bizim için en büyük sevinç ve onur kaynağıdır" ifadelerini
kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız