SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tünelin Ucunda Işık Görünüyor'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:13:36
'Tünelin Ucunda Işık Görünüyor'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Münir Doğan Ölmeztoprak, "Çok zor bir seçime giriyoruz. Bu zor seçimde, alın alına verip, kol kola girip, bu zor dönemden geçeceğiz" dedi. 

Ölmeztoprak, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim kapsamında Emeksiz Caddesi Üst Kavşağı'nda miting yaptı. 

Düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Ölmeztoprak, "Bu mazlum millet için yoldayız. Bütün mazlumların sığınağı olan bu aziz yurt için yoldayız. Afganistan'da büyük sıkıntılar yaşandı, oradan çıkıp gelenler bu yurda sığındı. Halepçe katliamından kaçan, dağları yarıp aşıp geçenler bu yurda sığındı, Boşnak Müslümanlar bu yurda sığındı. Suriye'deki büyük dramdan çıkıp gelen 2,5milyon insan bu yurda sığındı. Mazlumların umudu olan bu yurda hizmet etmek, bütün insanlığa hizmet etmek gibidir. Buradaki davayı sadece bir milletvekilliği meselesi olarak görmeyin" dedi. 

Ölmeztoprak, Malatya'nın sürekli göç verdiğini kaydederek, "Şehrimiz sürekli göç veriyor, göç vermeye de devam ediyor. Doğu'nun genel kaderi biliyorsunuz. Yanı başımızda Elazığ'ın 5 milletvekili vardı 4 milletvekiline düştü. Malatya'nın da 7 milletvekiliydi, 6'ya düştü. Eğer bu göçü durduramazsak, belki önümüzdeki sene 5 milletvekiline düşecek" ifadelerini kullandı. 

Yeni bir başlangıç için yola çıktıklarını kaydeden Ölmeztoprak, "Zor bir dönemde, zor bir seçime giriyoruz. Ülke iç barışını yitirmiş. Türkiye'nin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Türkiye son derece sıkıntılı, bölgemiz son derece sıkıntılı. Yakınımızda Ortadoğu göz yaşı ve kan içerisinde. Kırım krizi devam ediyor ve bu krizin nereye varacağı kestirilemiyor. Onun için çok zor bir seçime giriyoruz. Bu zor seçimde, alın alına verip, kol kola girip, bu zor dönemden geçeceğiz" diye konuştu. 

Ölmeztoprak, karanlıktan çıkacaklarını ifade ederek, "Bu kışların sonu bahara doğru gidiyor. Tünelin ucunda ışık görünüyor. Cenab-ı Hakk'ın lütfuyla karanlıktan çıkacağız inşallah" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız