SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüneller İçin Bir İhale Daha

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:47:24
Tüneller İçin Bir İhale Daha
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Gölbaşı karayolundaki Erkenek Tüneli ile Malatya- Kayseri karayolundaki Karahan Tüneli için, yeni bir ihale de 10 Eylül Salı günü Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yapılacak.

AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz, çıkan bazı sorunlar nedeniyle yeniden projelendirilen Erkenek ve Karahan Tünelleri için bu projeler doğrultusunda Haziran ayında yapılan ihalelerden sonra, her iki tünelin Enerji Temini, Havalandırma, Aydınlatma, Haberleşme, Yangın ve Diğer Kontrol Sistemlerine ilişkin elektrik ve elektromekanik yapım işinin ihalesinin Salı günü yapılacağını bildirdi.

Malatya- Gölbaşı arasındaki Erkenek Tüneli ile Malatya- Kayseri karayolu üzerindeki Karahan Tüneli’nin yapımında sorunlar çıkması, yeni teknikle güçlendirilme gereksinimin duyulması nedeniyle, “ikmal işi” yeniden ihaleye çıkarılmıştı. Haziran ayında yapılan ihale sonucu; Erkenek Tüneli’nin yapım işini 97 milyon 752 bin lira teklif veren Mürsel Yapı İnşaat, Karahan Tüneli işini ise 77 milyon 957 bin lira teklif veren HGG İnşaat firmaları kazanmışlardı. Her iki firma da, Erkenek ve Karahan tünellerinde 6 Ağustos'ta çalışmaya başlamışlardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız