SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tüpgaz Patladı, 1 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir çayevinde tüp patladı. Olayda 1 kişi yaralandı. Patlamanın etkisiyle işyeri savaş alanına dönerken, çevredeki bazı binaların camları kırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 06.00 sıralarında Malatya merkez, Köy garajları karşısında faaliyet gösteren bir çayevinde meydana geldi. Çay ocağı işletmecisi Ali Kaplan (62) isimli şahıs, sabah işyerini açarak, ocağı yakmak isterken, tüp patladı. Patlama esnasında işyeri sahibi Ali Kaplan ellerinden ve yüzünden yaralandı.

Patlamanın etkisi ile işyerinin camları tamamen kırılırken, içerdeki malzemeler de zarar gördü. Patlamanın etkisiyle cam parçaları çevreye yayıldı. Çay ocağının yanındaki işyerlerinin camları da yine patlamanın etkisiyle kırıldı.

Ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ali Kaplan, tedavi altına alındı. Kaplan, "Akşam tüp değiştirip, gittim. Sabah geldiğimde çakmağı çakmama rağmen yanmadı. Küçük tüp vardı, onu yakmak isterken patlama oldu" dedi.

Polis olay yerinde incelemede bulunurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız