SON DAKİKA
SON DEPREMLER

7 Tüpün Patlamasına Ramak Kala Söndürüldü

0
Güncellendi - 2017-12-14 04:46:18
7 Tüpün Patlamasına Ramak Kala Söndürüldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir bakkal dükkanında gece yarısı çıkan yangında büyük tehlike atlatıldı. İtfaiyenin zamanında müdahalesi ile içeride bulunan piknik tüpleri patlamadan yangın kontrol altına alındı.

Battalgazi ilçesine bağlı Tandoğan Mahallesi Kentim Caddesi'nde bulunan bir bakkal dükkanında gece yarısı belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin durumu itfaiyeye bildirmesi ile kısa sürede bölgeye gelen ekipler alevlere müdahale etti.

Dükkanda bulunan 7 adet piknik tüpünün dışarı çıkartılması büyük bir tehlikeyi önlerken, yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

KESKİN'DEN ZİYARET..

Bu arada, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin;  gece çıkan yangın sonucu işyerinde büyük maddi hasar oluşan esnafı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Keskin, beraberinde Bakkallar Odası Başkanı Turan Cıcık ile birlikte Tandoğan Mahallesi Kentim Caddesi üzerinde gece çıkan yangın sonucu bakkal dükkanında büyük maddi hasar oluşan Arife Dere adlı esnafı ziyaret etti. Keskin, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, yanan bakkal dükkanında inceleme yaptı.

Olayda can kaybı ve yaralının olmamasının sevindirici olduğunu belirten Keskin, “Yangın olayı ile ilgili olarak  teknik raporlar çıktıktan sonra gerekli olan girişimlerde bulunacağız. Bu konuda üst kuruluşumuz olan TESK’den destek talebinde bulunacağız.  Konuyu takip edeceğiz. ” dedi.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mert (6 yıl önce)
    itfaiye personeli genç dinamik yenilenmiş belli Allah kazadan patlamadan korusun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    iTfaiye personeli yenilenmiş genc dinamik belli Allah kazalardan patlamalardan korusun
    0
    0
    Yanıtla