SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tur Otobüsü Sezonu Kapattı

0
Güncellendi - 2016-10-01 00:32:43
Tur Otobüsü Sezonu Kapattı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Tur Otobüsü, 2016 yılının son turunu gerçekleştirdi. Vatandaşlar, tarihi mekânlara yönelik düzenlenen turlara yoğun ilgi gösterdi.

Battalgazi Belediyesi Tur Otobüsü, 2016 yılının son turunu gerçekleştirirken, vatandaşlar gerçekleştirilen turlara yoğun ilgi gösterdi. 2016 yılının son turuna katılan vatandaşlara, Türk Bayrağı, Küçük Gezgin Dergisi ve Battalgazi Belediyesi’nin faaliyetlerini içeren Battalgazi Belediyesi Bülteni dağıtıldı. Rehber eşliğinde Battalgazi Surları, Namazgah, Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı, Ulu Cami, Kanlı Kümbet, Sıddı Zeynep, Hasan Basri Türbesi, Kırklar Mezarlığı, Emir Ömer Mescidi, Şahabiyye-i Kübra Medresesi ve Sugra’yı gezen vatandaşlar, düzenlenen turlardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti. 2016 yılının son turuna katılan Aysun Güntürkün, Adana’dan gelen misafirleri ile birlikte tarihi mekanları gezeceklerini belirterek, “Tur otobüsüyle geçen günde gezmiştik. Çok hoşumuza gitmişti. Misafirlerimiz geldi. Şimdi de onlarla gezeceğiz. Misafirlerimiz Adana’dan geldi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

Sevinç Pelitoğlu ise, “Bence güzel bir organizasyon. Yapanlara çok teşekkür ediyoruz. Devamını diliyoruz. Bu arada etraftan da duyuyoruz, yapılan bu hizmet oldukça beğeniliyor” derken, Cemile Sarıkaya’da, “Halka açık olan bu tur otobüsü oldukça güzel bir çalışma olmuş. Halk seviyor. Bu hizmetin devam etmesi gerekir bence. Allah belediyemizden razı olsun. Bu hizmet özellikle bayanlar için oldukça güzel bir uygulama. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Şefika Ünal isimli bayan ise, tarihi mekanlar hakkında rehberlerin verdiği bilgilerin önemine dikkat çekerek, “Birkaç sefer tur otobüsüyle gezmek imkanımız oldu. Çok güzeldi. Hizmeti oldukça beğendik. Gezimiz sırasında güzel güzel bize anlattılar. Rehberlerimiz özellikle tarihi yerleri çok güzel bir şekilde anlattı. Çok memnun kaldık. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Selma Nazlı isimli bayanda, “Biz Battalgazi Belediyesi’nin bu hizmetinden oldukça memnunuz. Gezip tarihimizi öğrendik. Tarihimizle ilgili bilmediklerimizi öğrendik, hem de güzel bir şekilde gezdik. Bu hizmetten oldukça memnunuz ve hizmetin devam etmesini istiyoruz” derken, Hülya Şahin ise, “1974 yılında Malatya’dan çıktım. Bu ikinci gelişim. Bu gün ilk kez tur otobüsüne bineceğim. Şansım yaver gitti ve son tur hizmetinden yararlanabileceğim. Özellikle tarihi ve turistik yerleri göreceğimden dolayı oldukça mutluyum. İstanbul’da da bu tür turlar var ama burada verilen hizmet çok daha güzel. Sanıyorum rehber arkadaşlar gerekli bilgilendirmeyi bizlere yapacaklar. Uygulama çok hoşuma gitti. Battalgazi Belediyesi güzel çalışmış. Tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bülten

otobüs1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız