SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turan Emeksiz 77'liler Buluşması

A- A+ PAYLAŞ

Şimdiki adı Malatya Lisesi olan Turan Emeksiz Lisesi'ni 1976- 1977 ders yılında bitirenlerin, 31 yıl sonraki buluşmaları 27- 29 Haziran günlerinde gerçekleştirilecek.

Yusuf Sümer Yalçın, Ömer Yağcı, Solmaz Sevinç, Yüksel Dernek Sandıkçı, Şaban Yücel, Selim Çağlar, Alaattin Geneş ve Feridun Çakan’dan oluşan mezunlar komitesi, bu hafta sonunda gerçekleştirilecek olan etkinliklerin programını da kesinleştirdi.

Buna göre, Turan Emeksiz Lisesi 77 mezunlarının Malatya'daki programı şöyle:

* 27 HAZİRAN CUMA
Saat 14.00 Lise Ziyareti ve ardından Gündüzbey Pınarbaşı Kaptaj Tesisi gezisi, akabinde Yeşilyurt Şahin Tepesi (İnönü Tepesi)'nde akşam çayı ve müzik dinletisi.

* 28 HAZİRAN CUMARTESİ
Saat 10.00 Bahçebaşı Tesislerinde kahvaltı (Bahçebaşı- Orduzu Beldesi yolu Bayramoğlu Sokak, Bahçebaşı Aile Tesisleri)

Saat 19.30 BÜYÜK BULUŞMA GECESİ (Altın Kayısı Oteli Bahçesi)
-Açılış konuşması
-Slayt gösterisi
-Yemek
-Eyvan Ekibi Konseri

* 29 HAZİRAN PAZAR
Saat 13.00 Orduzu Pınarbaşı İl Özel İdare Müdürlüğü Tesislerinde Piknik.

Okul ziyareti, Bahçebaşı Tesislerinde kahvaltı ve Orduzu Pınarbaşı'nda piknik programlarından yarım saat önce Belediye önünden servis kaldırılacağı bildirildi.

Altın Kayısı Oteli'ndeki gecede, kahvaltı ve piknik dahil olmak üzere tüm masraflar için kişi başına 45 YTL ücret alınacağı belirtildi.

Buluşmaya, dönemin 872 mezunundan birçoğunun katılacağı, eski mezunların çoğunluğunun da buluşma için il dışından Malatya'ya gelecekleri bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız