SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turan Emeksiz'77 Dönemi Buluşması

A- A+ PAYLAŞ

Turan Emeksiz Lisesi 1976- 1977 dönemi mezunlarının, 31 yıl sonar Malatya’da buluşmalarını sağlayacak olan organizasyonla ilgili oluşturulan 8 kişilik komite çalışmalarını sürdürürken, “Büyük Buluşma”nın 3 günlük programı da belirlendi. Bu arada, dönem mezunlarının internet sitesi de yayına girdi. Tüm duyurular, bu site aracılığıyla mezunlara iletilecek.

 

KOMİTE..

Ana programı 28 Haziran gecesi gerçekleştirilecek olan büyük buluşmayla ilgili olarak dönem mezunlarından Yusuf Sümer Yalçın, Ömer Yağcı, Nesrin Er, Yüksel Dernek Sandıkçı, Şaban Yücel, Selim Çağlar, Alaattin Geneş ve Feridun Çakan’dan oluşan komite, 3 günlük bir program hazırladı.

 

Hazırlanan programa gore, dönem mezunları 27 Haziran’dan itibaren Malatya’da toplanmaya başlayacaklar.

 

PROGRAM..

Turan Emeksiz Lisesi’nin 1976- 1977 yılı mezunlarının buluşmasına ilişkin olarak hazırlanan program şöyle:

 


  • 27 HAZİRAN 2008 CUMA

 

14.00’de Okul Ziyareti (Şimdiki adı Malatya Lisesi olan Turan Emeksiz Lisesi)

15.00’de Gündüzbey Pınarbaşı’ndaki Kaptaj Tesisleri’nde Sohbet

19.00'da Yeşilyurt Şahin Tepesi'nde dinlenme

 


  • 28 HAZİRAN 2008 CUMARTESİ

 

10.00’da  Kahvaltı (Bahçebaşı- Orduzu Beldesi yolu Bayramoğlu Sokak, Bahçebaşı Aile Tesisleri)

19.30’da  BÜYÜK BULUŞMA (Altın Kayısı Oteli Yazlık Bahçesi- Restaurantında)

 

 


  • 29 HAZİRAN PAZAR

 

13.00’de Piknik (Orduzu Pınarbaşı İl Özel İdare Piknik Alanı’nda)

 

HABERLEŞME..

Organizasyon ile ilgili olarak bilgi almak, ayrıntıları öğrenmek isteyen mezunların ulaşabilecekleri telefon ve e-mail adresleri şöyle:

 


  • Yusuf Sümer YALÇIN (Tel: 0 535 386 25 84, e-mail:sumerylcn@hotmail.com)
  • Alaattin GENEŞ (Tel: 0 532 631 04 07)
  • Selim ÇAĞLAR (e-mail:selimcaglar@hotmail.com)

Bu arada, il dışından gelecek mezunlar için Öğretmenevi ve DDY Misafirhanesi'nden yer tahsisi yapıldığı da belirtildi.

 

İNTERNET SİTESİ..

Diğer yandan, dönem mezunlarının haberleşmelerini ve duyuruları takip etmelerini sağlamak, birbirleriyle iletişim kurmalarına aracılık etmek üzere www.turanemeksiz77.wordpress.com adıyla bir internet sitesi oluşturuldu. Mezunların bu sitenin adresini bilgisayarlarına kaydetmeleri önerildi.

 

Bu siteyle iletişim kurmak isteyen mezunların turanemeksiz77@gmail.com e-mail adresiyle site yöneticilerine ulaşabilecekleri belirtildi. 

 

FOTOĞRAF: Turan Emeksiz 1976- 1977 mezunlarının Haziran ayındaki buluşmaları ile ilgili oluşturulan organizasyon komitesi yaptığı toplantıların birinde..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız