SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turan Emeksiz77'liler Dernekleşti

A- A+ PAYLAŞ

Şimdiki adı Malatya Lisesi olan Turan Emeksiz Lisesi'ni 1976- 1977 eğitim öğretim yılında bitirenler, "Turan Emeksiz 77'liler" adı altında dernek kurdular.

İlk kez geçtiğimiz yıl Ocak ayında biraraya gelmeye başlayan, Malatya'daki birliktelikleri diğer illerdeki mezunlarca da desteklenen Turan Emeksiz Lisesi 1977 mezunlarının kurduğu Malatya merkezli derneğin Büyük Çarşı'daki bürosu da anlamlı bir günde yapıldı. Dönemin mezunlarından olan ve yine dönem mezunlarından Atilla Özdemir'le evliyken 2 yıl önce vefat eden Birgül Özdemir (Alikaşifoğlu)'nun ölüm yıldönümü nedeniyle 10 Şubat olarak kararlaştırılan açılış gününde, kurdelayı keserek açılışı yapan, Birgül Özdemir Alikaşifoğlu'nun babası Avukat Alaaddin Alikaşifoğlu oldu. Dönem mezunlarından Yüksel Dernek Sandıkçı ile birlikte kurdelayı kesen Alikaşifoğlu, biraraya gelip birlik oluşturan dönem mezunlarını kutladı.

Derneğin Yusuf Sümer Yalçın başkanlığındaki kurucu yönetim kurulunda Topsöğüt Belediye Başkanı Ömer Yağcı başkan yardımcısı, Malatya Fen Lisesi Müdürü Erol Canbolat muhasip, Beydağı Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Selim Çağlar, Komisyoncu Abidin Bulucu, Adli Tıp'ta Kimya Mühendisi Hüseyin Murat Yavaşoğlu ve TCDD'de görevli tekniker Orhan Yaman da üye olarak yeraldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız