SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türbe Çevresine Düzenleme

A- A+ PAYLAŞ
 
Dışardan gelen misafirlerin yoğun olarak ziyaret ettiği Battalgazi'deki Hasan Basri Türbesi batı kısmında çevre düzenlemesi gerçekleştiriliyor. Alanın zemin ve altyapı çalışmalarının ardından, yürüyüş parkuru, çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem verilecek. Piknik alanları ve oturma alanları düzenlenerek 40.000 metrekarelik bir alan, Hasan Basri ziyaretcileri için nefes alabilecekleri, dinlenebilecekleri büyük bir park haline getirilecek. 
 
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yoğun olarak ziyaret edilen Hasan Basri türbesinin, misafirlerinin daha geniş alanda rahat nefes alabilecekleri, adaklarını keserek açık havada yemeklerini yiyebilecekleri, hatta piknik yapıp eğlenebilecekleri büyük bir kültür parkı halinde düşünülebileceğini ifade etti. Tamamlandığında, çocuk oyun parklarıyla beraber, nezih bir ortamda, rahatça hareket edebilecekleri büyük bir dinlenme alanı olacağını söyledi. 
 
En kısa zamanda tamamlanacağını anlatan Gürkan, tamamı;150 bin metrekare olan sahanın, mevcut kullanılan; 60 bin metrekare alana ek olarak 40 bin metrekarelik alanın düzenlenmesine başlandığını anlattı. 
 
İnşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Gürkan, planlandığı şekilde çalışmalar tamamlanarak, halkın hizmetine sunulacağını söyledi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız