SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türbe Yanında Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2016-05-05 21:40:26
Türbe Yanında Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Kadiri Tarikatı Şeyhlerinden Ali Kara'nın torunu aynı zamanda 22. ve 23. dönem AKP Malatya Milletvekili olan Fuat Ölmeztoprak'ın ablası 74 yaşındaki Nevzat Gültekin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, önceki gece hayatını kaybeden Nevzat Gültekin'in cenazesi sabah saatlerinde memleketi Malatya'ya getirildi. 6 çocuk annesi olan Nevzat Gültekin için ikindi namazına müteakiben Aşağı Örüşkü Mahallesi’ndeki Şeyh Ali Kara Türbesi avlusunda cenaze namazı kılındı.

Katılımın yoğun olduğu cenaze törenine, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Akçadağ Kaymakamı Serdar Demirhan, Akçadağ Belediye Başkan Vekili Bülent Güde, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı eski Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Anavatan Partisi eski Milletvekili Münir Doğan Ölmeztoprak, İş adamı Osman Nuri Ölmeztoprak, AKP Akçadağ ilçe Başkanı Arif Tutal ile çok sayıda resmi kurum amiri ve sivil toplum örgütü kuruluşu temsilcileri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Gültekin, türbe yanındaki aile kabristanına defnedildi.

Defin sonrası ise Ali Kara Efendi Külliyesinde mevlit okutuldu.

iha

NEVZAT GÜLTEKİN İÇİN ŞEYH ALİ KARA TÜRBESİ AVLUSUNDA CENAZE NAMAZI KILINDI (HASAN ERYILMAZ/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Osman (7 yıl önce)
    RABBİM RAHMET EYLESİN ABLAMIZA
    0
    0
    Yanıtla