SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÜRFAD Şubesi Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:24:53
TÜRFAD Şubesi Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye genelinde 19 şubesi bulunan Türkiye Futbol Adamları Derneği’nin (TÜRFAD) Malatya Şubesi düzenlenen törenle açıldı. 

Eski amatör futbolcu ve Malatyaspor’un eski yöneticisi Mahmut Cücemen’in başkanlığını yaptığı TÜRFAD’ın açılışına Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Sorumlusu Fahrettin Eserdi, Yeni Malatyaspor eski başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Akhisar Belediyespor kalecisi Emrah Tuncel ve Malatya futbol camiasının önde gelen isimleri ile birçok davetli katıldı.

Açılış kurdelesini Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve iş adamı Reşat Erdoğan’ın kestiği TÜRFAD’ın 200’ün üzerinde üyesi bulunuyor.

Malatya futbolunda böyle bir derneğin çok önceden beri eksikliğinin hissedildiğini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TÜRFAD’ın Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Malatya futboluna emek vermiş isimlerin bir araya gelebilecekleri bir mekanın oluşmasının sevindirici olduğunu kaydeden Gürkan, “TÜRFAD’ın Malatya futboluna önemli bir ivme kazandıracağına inanıyorum. Umarım Malatya futboluna emek vermiş isimlerimiz bu vesileyle hatırlanmış olur. Buranın açılmasında emeği geçenleri kutluyorum. Futbolumuzun içinde, dışında bulunan herkes bugün burada. İnşallah futbolumuz için de TÜRFAD hayırlı olur” dedi.

İş adamı Reşat Erdoğan da TÜRFAD’ın Malatya futboluna büyük hizmetlerinin dokunacağına inandığını belirtti.

Malatya futbol camiasını tek çatı altında görmekten dolayı oldukça mutlu olduğunu kaydeden Erdoğan, “Futbol camiamız için önemli bir gündeyiz. TÜRFAD Malatya futboluna emek vermiş herkesi tek çatı altından bir araya getirebilecek güçte bir dernek. Umarım açılışını yaptığımız TÜRFAD Malatya futboluna hayırlar getirir” diye konuştu.

TÜRFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Şube Başkanı Bekir Göktaş ise TÜRFAD gibi güçlü bir derneğin Malatya’ya açılmasının önemli bir olay olduğunu ifade etti. TÜRFAD’ın şubeleştiği illerde o ilin futboluna büyük katma değerler kattığını kaydeden Göktaş, “Bugün Malatya’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Malatya gibi futbolda marka olmuş bir şehre TÜRFAD gibi güçlü bir dernek yakışırdı. TÜRFAD futbolun paydaşlarını bir araya getiren ve o paydaşları büyük bir enerjiye dönüştüren bir dernektir. Bundan sonra Malatya futbolunun kalbinin atacağı tek yer burası olacaktır. Mahmut Cümen ve yönetim kuruluna hayırlı uğurlu olsun diyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız