SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turgut Özal İçin Anma Programı

A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği'nin 17 Mart'ta Ankara'da düzenleyeceği anma programına memleketi Malatya'dan da katılım istendi.

Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği Malatya Şubesi kurulması konusunda altyapı çalışmaları yapan Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Malatya Şubesi eski başkanı Nuri Karakuş, Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi.

Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği'nin organizesiyle, Ankara'da 17 Mart Pazartesi günü Bilkent Oteli'nde saat 19.30'da düzenlenecek olan Turgut Özal'ı Anma ve Anlama ile ödül töreni programına Malatyalıları davet eden Nuri Karakuş, genel başkanlığını Emin Başer'in yaptığı derneğin hemşehrileri Turgut Özal için hazırladığı programına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katılacağını bildirdi.
Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Özal'ın, otoyoldan cep telefonuna, bilgisayardan elektriksiz köy bırakmamaya kadar birçok hizmetlerde bulunduğunu hatırlatan Karakuş, Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği'nin Malatya Şubesi'nin kurulması için de çalışmaları sürdürdüklerini kaydetti.

Karakuş, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'a, sözü edilen programın davetiyesini verdi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, hemşehrileri olan Özal'ı unutamadıklarını ve unutmadıklarını belirterek, sözü edilen programa katılmaya çalışacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız