SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turgut Özal Mahallesi'nde Yol Açma..

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Malatya Belediyesi’nin 2006 yılı yol açma ve genişletme çalışmaları kapsamında bir süredir devam eden Özalper Mahallesi’ndeki çalışmaların yanısıra Turgut Özal Mahallesi’nde de yeni imar yollarının açımına başladığı belirtildi.

Açıklamada, Turgut Özal Mahallesi’ndeki yeni imar yollarından ilk etapta, Anakent Sitesi yanından geçen 250 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde ve bu yola dikey gelen 500 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde ikinci bir yolun da yine açılmaya başlandığı bildirildi.

Turgut Özal Mahallesi’ndeki yeni yol açma çalışmalarının bu hafta içerisinde tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi. Açıklamada, sözkonusu yollarda içmesuyu, kanalizasyon ve diğer temel alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltının yapılacağı ifade edildi.

Şu anda devam eden yol açma ve genişletme çalışmalarının yanı sıra, şehrin diğer yerlerinde de yeni imar yollarının açılması ile ilgili proje çalışmalarının devam ettiği belirtilen açıklamada, Battalgazi Mahallesi’nde 3 yeni imar yolu ile ilgili hazırlıkların son aşamaya getirildiği ve önümüzdeki günlerde yol açma çalışmalarına başlanacağı ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız