SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Turgut Özal Olmasını İstiyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:48:02
'Turgut Özal Olmasını İstiyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Malatya Arena Stadı'nın isminin Turgut Özal Arena olması için girişimlerinin olduğunu ifade ederek, "Sezonu şampiyon tamamlayıp, PTT 1. Lig takımı olarak maçlarımızı bu statta oynamak istiyoruz" dedi. 

Başkan Gevrek, Malatya Arena Stadı'nı inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Statla ilgili girişimlerinin olduğunu belirten Gevrek, "Normalde stat, 2015 Mayıs ayında tamamlanacaktı. Bazı sıkıntılardan dolayı gecikecek gibi görünüyor. Ama stat, gelecek sezona yetişecek. Şu anda çalışmalar devam ediyor. İnşallah bir üst lige çıkar öyle ve maçlarımızı PTT 1. Lig takımı olarak burada oynarız" diye konuştu.

"ÇOK GÜZEL BİR STAT OLACAK"

Çalışmaları devam eden stadı hayranlıkla izleyen Gevrek, "Stat çok güzel. Uzaktan bakınca küçük görünüyor da, yanına gelince ilk büyüklüğü göze çarpıyor. Bitince çok daha güzel olacak. Takımımız şampiyon olursa ve o şekilde maçlarımızı burada oynarsak daha güzel ve keyifli olacak" ifadelerini kullandı.

"İSMİNİN TURGUT ÖZAL ARENA OLMASINI İSTİYORUZ"

Gevrek, stadın isminin Turgut Özal Arena olması için girişimlerde bulunduklarını kaydederek, "Stadın isminin 'Turgut Özal Arena' olması yönünde çok ciddi bir talep var. Tabi bu bizim elimizde değil ama biz stada Turgut Özal isminin verilmesi için gerekli yerlere başvurularımızı yaptık. Stat bitince ismi de belli olacak ama biz Turgut Özal Arena olmasını istiyoruz. Turgut Özal, Türkiye ve Malatyalılar için çok önemli bir isim. Biz gerekli çalışmaları yaptık. İnşallah isim konusunda da istediğimiz olur" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız