SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turgut'a AYMS'nin O Maçı 'Artık Yeter!' Dedirtmiş

0
Güncellendi - 2016-06-03 03:07:00
Turgut'a AYMS'nin O Maçı 'Artık Yeter!' Dedirtmiş
A- A+ PAYLAŞ

Adil Gevrek yönetimi içerisinde yer almamasına rağmen son iki yılda takıma maddi ve manevi anlamda destek veren işadamı Cemal Turgut, sosyal medya üzerinden yaptığı, “Değerli Malatyalılar ve Yeni Malatyasporlular, iki yıldır yaptığımız mücadele sonucu bu kadar. Ben bundan sonra taraftar olarak devam edeceğim” mesajına açıklık getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a yakınlığıyla bilinen Darendeli hemşehrisi  Cemal Turgut, özellikle futbolcuların kendisini Altınordu karşılaşmasında çok üzdüklerini kaydederek, “Altınordu maçında futbolcular beni hayal kırıklığına uğrattı, bunu onların vicdanlarına bırakıyorum. Herkes stattan üzülerek, ağlayarak gitti. Bende çok üzüldüğüm için ayrılıyorum” dedi.

“ALTINORDU MAÇINDA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM”

Altınordu karşısında alınan mağlubiyete çok üzüldüğünü dile getiren Turgut, “Yeni Malatyaspor’un Play-Off oynamasını çok istemiştim. Ancak alınan mağlubiyet beni çok üzdü. Bundan dolayı kararımı Altınordu maçından sonra almıştım. Futbolcular beni çok üzdü. Ben iki senedir elimden ne geldiyse kardeşçe, ağabeyce, dostça yaptım. Ama Altınordu maçında beni hayal kırıklığına uğrattılar” dedi.

“YÖNETİMLE HERHANGİ BİR SORUNUM YOKTUR”

Turgut, yönetimle herhangi bir sorununun olmadığını kaydederek, şunları söyledi: “Malatya’mızın taraftarıyla, yöneticileriyle görüştüm, ‘Altınordu maçında futbolcuların beni çok üzdüğünü, takıma bundan sonra hizmet etmeyeceğimi’ söyledim. Karar bana aittir. Adil Gevrek yönetimiyle bir problemim yoktur. Adil Gevrek ve Yeni Malatyaspor yönetimi devam edecektir. Ben şahsım olarak yoruldum, çok üzüldüm onun için kendi kabuğuma çekiliyorum. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte Yeni Malatyaspor ve Malatya’mızdaki tüm amatör takımlarımıza başarılar diliyorum. Ben yoruldum. Futbolun bazen parayla olmadığını gördüm. Altınordu maçında futbolcular beni hayal kırıklığına uğrattı, bunu onların vicdanlarına bırakıyorum. Herkes stattan üzülerek, ağlayarak gitti. Bende çok üzüldüğüm için ayrılıyorum. Bundan sonra taraftar olarak Yeni Malatyaspor’un yanında olacağım. İnşallah başarılı olur ve takımımızı Süper Ligde görürüz.”

“HER ŞEY FUTBOLCULARIN VİCDANINA KALMIŞ”

Cemal Turgut, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Yeni Malatyaspor’un durumunu istişare ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Milletvekilleri ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile bir araya gelecek. Başkan, bana görüşmelerini yapıp, yoluna devam edeceğini söyledi. Adil Gevrek iyi bir insan ve takımın zarar görmemesini istiyor. İnşallah başarılı olurlar. Allah’ın izniyle inşallah Süper Lige çıkarlar, bizde taraftar olarak seviniriz. Ben yoruldum, kendi kabuğuma çekiliyorum, onlara da başarılar diliyorum. Sahamızda oynadığımız Altınordu maçını seyrederken çok yıprandım. Bu kadar emek verdik, evimizi ve işimizi bırakıp gece gündüz mücadele ettik. Futbolcuların vicdanları yokmuş. Biz bu sene ligin en güzel takımlarından birisiydik. İsteselerdi bu takım bu sene Play-Off’ta oynardı, Süper Lige de çıkardı. Ama bunların her şeyi paraymış. Ben bunu onların vicdanlarına bırakıyorum. Bu takım, son zamanda oynadığı futbolla Süper Ligi hak ediyordu. Play-Off’ta Multigroup Alanyaspor-Adana Demirspor maçını seyredince kahroldum. Bu takım, Süper Lige yakışacak bir takımdı. Ama maalesef bu işler parayla olmuyor. Her şey futbolcuların vicdanına kalmış. Ben çok üzüldüğüm için biraz dinlenmek istedim. İnşallah taraftar olarak Yeni Malatyaspor’un yanında olacağım. Adil Gevrek’e başarılar diliyorum. O da inşallah attığı adımlara dikkat eder. İnşallah iyi bir yönetimle gelir ve takımı Süper Lige taşır.”

Takımın Süper Lige çıkmasını istediklerini kaydeden Turgut, “İnşallah takımımız Süper Lige çıkar. Gönlümüzden bunu arzu ediyoruz. Takımımızın başarılı olmasını temenni ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Tüm taraftarlar ve Malatyalı arkadaşlarımdan da özür diliyorum. Bu takımı bu sene Süper Lige taşıyamadığımız için tüm taraftarlarımızdan şahsım olarak özür diliyorum. Bende çok üzüldüm. Bu takım, Süper Lig takımıydı. Bu takım buraya yakışmadı. 3-4 futbolcumuz hariç diğer futbolcular bizi çok üzmüştür” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • suat (7 yıl önce)
    perşembenin gelişi çarşambadan belli olur...altınordu maçından 3 gün önceydi, futbolcular primlerini almadığından idmana çıkmadı...içerisinden bir kaç futbolcuyu tenzih ediyorum...paragöz, ruhsuz futbolcular resmen o maçta oynamadılar,,, bizi sattılar...altınordu yenemeyeceğimiz bir takım değildi... futbolcunun tek istediği para... futbolun kitabında böyle... kadronun tamamı diğer şehirlerden... kadroda malatyanın gençlerinden en az 5 veya 6 futbolcu olsaydı paranın hesabına girmezlerdi... Allah aşkına 1 milyon nüfuslu şu malatyamızda yani hiç mi futbolcu çıkmıyor... ben malatyasporu 40 yıldır takip ediyorum... tek söylenen şu: alt yapıya önem vereceğiz diyorlar ama bu sözde kalıyor... yani arkası kiraz bahçesi... saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu44 (7 yıl önce)
    haklıda altınordu macında hıc oynamadılar
    0
    0
    Yanıtla
  • ergun (7 yıl önce)
    Sayın Turgut futbolcularda vicdan yoktur, onlar için sadece para vardır, yanlış tanımışsınız. En doğrusunu yapmışsınız hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski Malatya spor (7 yıl önce)
    Sn Cemal bey gerçekten çok haklısınız O Maçta İki Oğlum İle maça gittim sevine sevine Puan Cetveline bakıp hayaller kurduk Altınordu'yu yensek play off potasına gireriz dedik ama olmadı her şey para imiş Elazığ Futbolcularına bakıyorum hem si altın parçası imişler Bir sezondur hiç para almadılar nerdeyse takımın yarısı gitti fakat yine de Play off oynadılar adam gibi adam ve futbolcularmış artık maçlara bile gitmiyecem moralim çok bozuluyor kendimi yıpratıyorum
    0
    0
    Yanıtla