SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turizm Fuarında Malatya

A- A+ PAYLAŞ

12-15 Şubat 2009 tarihleri arası İstanbul'da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarında Malatya bir stant ile temsil ediliyor.

50 ülke ve yüzlerce turizm merkezinden 3000 katılımcının yer aldığı fuarda, 14 Şubat Cumartesi günü bir Malatya Günü düzenlendi.

Güne, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın ile daire amirleri ve Malatyalı çok sayıda dernek ve vakıf temsilcileri katıldı.

Malatya fuarda, tarihi, kültürel ve turistik yönleriyle tanıtılmış, ziyaretçilere Malatyayı tanıtan yayınların yanı sıra kayısı döneri ve gün kurusu kayısı ikram edildi.

Fuarı gezen vatandaşlar, kendilerine ikram edilen kayısı, pestil ve yöresel yiyecekleri beğeniyle tüketti.

Malatya İl Kültür ve Turizm müdürü Derviş Özbay, "Fuarda yöremizin geleneksel tatlarının yanı sıra tarihi ve turistlik yerlerini de tanıtıyoruz. Fuara ilgi oldukça yoğun. Şehrimizin tanıtımı için de oldukça
faydalı olduğunu düşünüyorum" dedi.

Malatya Heyeti Cumartesi akşamı TRT 1'de yayınlanan Sen Türkülerini Söyle yarışmasına katılarak Malatyalı yarışmacı Elif Avcı'ya destek verip, konuklara kayısı ürünleri, yarışmacılara kayısıdan imal edilen bakım seti hediye edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız