SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turizm Haftası 15 Nisan'da Başlıyor

0
Güncellendi - 2019-04-13 04:25:56
Turizm Haftası 15 Nisan'da Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

43.Turizm Haftası 15 Nisan'da Malatya'da da düzenlenecek törenle başlayacak. Hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Malatya Valiliği İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü tarafından 43.Turizm Haftası dolayısıyla hazırlanan etkinlikler 15 Nisan Pazartesi günü Eskimalatya’daki Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda saat 10.00’da başlayacak.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Malatya Tanıtım Filmi Gösterimi yapılacak. Daha sonra protokol konuşmaları gerçekleştirilecek.

Kutlama töreninde ‘Arslantepe’nin UNESCO Süreci’ konusunda Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Turizm Araştırmacısı Bülent Korkmaz, ardından ‘Malatya’da Kültürel Rotalar’ konusunda ise İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Sevgi Görmüş bir konuşma yapacak.

16 Nisan 2019 Salı Turizm Haftası kutlamaları kapsamında saat 13.00’de turizm sektör temsilcileri ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü personelinin katılımıyla Kale Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği MYO bölgesinde fidan dikimi gerçekleştirilecek.

18 Nisan günü yerel televizyonlarda ‘Malatya Turizmi’ ile ilgili programı 20 Nisan Cumartesi günü ise Kale MYO öğrencileri için Sultansuyu Tarım İşletmesi ile Levent Vadisi ve Darende’ye turizm gezisi düzenlenecek.

Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız