SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turizm İçin 12.6 Milyon

A- A+ PAYLAŞ

 

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA), turizm sektörünün geliştirilmesi için mali destek programını açıkladı.

FKA Salonu'nda düzenlenen turizm sektörünün geliştirilmesi için mali destek programının açıklanması programına, Vali Ulvi Saran, belediye başkan yardımcısı Fatih Güven, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, FKA Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, bazı kaymakam ve belediye başkanları, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bazı daire müdürleri ile mesleki teşekkül temsilcileri katıldı.

Vali Ulvi Saran, turizm sektörünün geliştirilmesi için mali destek programının açıklanması programında yaptığı konuşmada, yerel dinamikleri harekete geçirmede bu tür programların önemli olduğunu söyledi. Bu tür programlarda FKA'nın program hazırlamada yardımcı olduğuna dikkat çeken Vali Saran, "Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerini kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı, bölge dinamiklerinin harekete geçirilmesinde önemli görevler üstlenmiştir" ifadelerini kullandı.

FKA Genel Sekreteri Fethi Altunyuva ise, turizm sektörünün geliştirilmesi için mali destek programını açıklayıp, 7 milyon TL turizm ve altyapısı, 4,5 milyon TL turizm, 700 bin TL doğrudan faaliyetleri destek ve 450 bin TL de teknik destek olmak üzere toplam 12 milyon 650 bin TL kaynak kullandırılacağını söyledi.

Kaynakların etkin ve verimli kullanılması gerektiğini belirten Fethi Altunyuva, "İhtiyaçlar fazla, kaynaklar kısıtlı. Kaynakları etkin ve verimli olarak kullanmak gerekiyor. Fırat Kalkınma Ajansı olarak buna riayet ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız