SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Turizm Merkezi Yapacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Kale Kaymakamı Osman Bilgin, ilçede birçok alanda değişimi ve gelişimi yakaladıklarını belirterek, "Kale'yi turizm merkezi haline getireceğiz"dedi.

Kale Kaymakamlığı Salonu'nda, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2008 yılı faaliyet çalışmaları anlatıldı. Kale Kaymakamı Osman Bilgin, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ve İlçe Özel İdare Müdürü Naci Tokgöz, İlçe Emniyet Amiri Ruşen Dikilitaş, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Başçavuş Turan Yağcı, daire amir ve müdürlerinin katıldığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin toplantısında, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ve İlçe Özel İdare Müdürü Naci Tokgöz, yol, su ve diğer hizmetler hakkında bilgiler aktardı.

Kale Kaymakamı Osman Bilgin ise, slayt gösterisiyle yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi sundu. "Okulunu Güzelleştir Kampanyası' çerçevesinde, öncelikle köylerden başlamak üzere okullarda akıllı sınıf uygulaması başlattıklarını bu uygulama çerçevesinde sınıfların yüzde 70'ine bilgisayar ve projeksiyon monte ettiklerini vurguladı. Özellikle tuvaletleri dışarıda olan okulların tuvaletlerini içeriye aldıklarını ve okullarda büyük tadilatlar gerçekleştirdiklerini aktaran Kaymakam Bilgin, "Okulların çatısından tutun da çevre temizliğine kadar konularda çalışma yaptık. Bazı okullara akıllı tahta yerleştirdik. Bu konuda yüzde 10 ilerleme kaydettik. Çalışmalarımız sürüyor" ifadelerini kullandı.

Okulunu Güzelleştir Kampanyası çerçevesinde en fazla kitap okuyan öğrenciye 2 bin YTL, üniversiteyi kazanan öğrenciye 5 bin YTL ve laptop bilgisayar hediye ettiklerini dile getiren Kaymakam Bilgin, "Bu yaptığımız hizmet ve yardımlarda genellikle Kaleli iş adamlarımızdan katkı alıyoruz. Önce onların gönlüne sonra cebine girip, doğdukları ilçeye katkı yapmalarını sağlıyoruz" dedi.

Daha sonra Kaleli işadamı İsrafil Ağca'ya hizmetlere katkılarından dolayı Kaymakam Osman Bilgin tarafından plaket, hizmetlere katkı sunan kurum ve kuruluş temsilcileri, müteahhitler ve işadamlarına ise teşekkür belgesi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız