SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turizm Sezonu Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:47:13
Turizm Sezonu Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’ya gelecek yerli ve yabancı turistlerin, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’ne ait iki enformasyon bürosundan yardım ve bilgi alabilecekleri bildirildi. 

Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “Havaların ısınması ve Malatya’dan Nemrut Dağına ulaşan Pütürge-Tepehan yolunun açılmasıyla birlikte turizm sezonu başlamış bulunmaktadır. Sezon boyunca ilimize yurtdışı ve yurtiçinden çok sayıda ziyaretçinin gelmesi ve bu ziyaretçilerin Nemrut Dağı'nın yanı sıra Arslantepe, Eski Malatya, Levent Vadisi, şehir merkezi, müzelerimiz, Darende, Arapgir ve Yeşilyurt gibi ilçelerimizde bulunan tarihi, turistik ve doğal mekanları ziyaret etmesi beklenmektedir”ifadeleri kullanıldı.
“İlimize gelecek bu ziyaretçilere Müdürlüğümüze bağlı enformasyon bürolarında bilgilendirme, tanıtma ve yönlendirme hizmetleri sunulmaktadır. Ayrıca turistlerin bürolarımıza telefon, elektronik posta ve faksla başvurup bilgi ve/veya tanıtıcı yayın talep etmeleri halinde bu hizmetler de kendilerine sağlanmaktadır” denilen açıklamada daha sonra şunlar belirtildi:

“Müdürlüğümüze bağlı 2 adet enformasyon bürosu bulunmaktadır. Bunlardan biri İstasyon Kavşağındaki Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü bünyesinde diğeri ise Beş Konaklarda hizmet vermektedir. Müdürlüğümüz enformasyon büroları, Beş Konaklar ile Kongre ve Kültür Merkezi ‘nde bulunmaktadır.“

Fotoğraf: Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız