SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turizm Sil Baştan !

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, tarih, doğa ve spor turizmini geliştirmek için başlatılan çalışmalar kapsamında tarihi eser ve mekanlar gezildi.

Malatya Valisi Ulvi Saran, Malatya'daki tarih ve spor turizmine ve turizme kazandırılabilecek projeler nedeniyle başlattığı projeler kapsamında Malatya'ya davet ettiği Turizm Ajansı sahibi Tavit Köle Tavutoğlu, Belgesel Yapımcısı Coşkun Aral, Birleşmiş Milletler (BM) Kalkınma Ofisinden Hansın Doğan, Hacettepe Üniversitesinden Spor Ekonomisi Uzmanı Prof.Dr.Turgay Ateş, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca, Gelişmekte olan Spor Branşı Federasyonu Başkanı Enver Oral, Türkiye Otomobil
Federasyonu Başkanı Mümtaz Tahincioğlu ile birlikte Battalgazi ilçesindeki tarihi eser ve mekanları gezdi.

Vali Ulvi Saran ve beraberindeki heyet, önce Arslantepe Höyüğü'ne giderek, burada bilgiler alıp, Arslantepe Açık Hava Müzesi'ni gezdiler. Heyet, daha sonra Battalgazi ilçesine geçerek, önce Silahtar Mustafapaşa Kervansarayı'nı ardından da Ulu Camii'yi gezdiler.
Yapılan geziler sonrasında bir fizibilite raporu çıkartılarak, Malatya'da turizmin yeni baştan ele alınacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız