SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türk Büro Sen'de Kongre

A- A+ PAYLAŞ

Türk Büro-Sen Malatya Şubesi 4. Olağan Genel Kongresini gerçekleştirdi.

Çırağan Düğün ve Mevlit Salonu'nda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'a Türk Kamu-sen Malatya Temsilcisi Akın Çelik ve Türk Büro-Sen Malatya Şubesi Üyeleri ile delegeleri katıldı.

Seçim öncesi bir konuşma yapan Türkiye Kamu-Sen Malatya İl Temsilcisi Akın Çelik, "Sivil toplum kuruluşları kanuni çerçeveler içerisinde dönem dönem bu tür toplantıları gerçekleştiriyorlar. Ama bazılarımız bu tür toplantıların sıradan toplantılar olduğu düşüncesiyle ya iştirak etmiyoruz ya da iştirak edersek, olayın içeriğine bakmadan yüzeysel olarak değerlendirip geçiyoruz. Ülkemizin içerisinde bulunduğu yaşamakta olduğumuz günler, hakikaten değere alınması, tartışılması, ince ayrıntılarına kadar
incelenmesi gereken bir dönem içeriyor" dedi.

Türk Büro-Sen Malatya Şube Başkanı Emin Göktaş ise, "3 yılda bir yaptığımız Olağan Genel Kurulları genelde delegelerle yapılmaktadır. Ancak biz bu yıl bunu üyelerimizle yapmak istedik. Çünkü bütün üyelerimizin kongreye katılmasını istedik. Birilerinin bir sıkıntısı varsa söylesin, gelemiyoruz, göremiyoruz diyenler oluyor, bunu gidermek amacıyla hep bir araya geldik" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Mevcut başkan Emin Göktaş dışında aday çıkmadı. Bütün üyelerin oyunu alan Göktaş, tekrar Türk Büro-Sen Malatya Şube Başkanlığı görevine seçildi.

Emin Göktaş başkanlığında yönetim şöyle oluştu: "Hacı Sönmez, Hikmet Özbay, Niyazi Kara, İhsan Akça, Gültekin Demir ve Nihat Selçuk."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız