SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türk Halk Müziği Konseri

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:16:53
Türk Halk Müziği Konseri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından ilki düzenlenen ‘Türk Halk Müziği Derleme Konseri’ ilgi gördü.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Konser Salonu’nda gerçekleştirilen konsere; Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Asım Künkül, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Sağer, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıfat Güneş, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Polat, Malatya Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Karlı, İnönü Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Server Acim, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda müziksever katıldı.

Devlet Konservatuarı Türk Halk Müziği (THM) Ana Sanat Dalı 3. sınıf öğrencilerinin ‘THM Dağarı ve Formları’ dersi kapsamında yapmış oldukları derleme çalışmalarının seslendirilerek sunulmasını hedefleyen konseri Öğretim Görevlisi Sinan Haşhaş yönetti.

Bu yıl ilki gerçekleştirilen derleme konserlerinin bundan sonra düzenli olarak devam edeceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız