SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Türk Hukukunda Aile' Paneli

0
Güncellendi - 2016-11-28 16:35:41
'Türk Hukukunda Aile' Paneli
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) ile Malatya Barosu işbirliğinde “Türk Hukukunda Aile” paneli düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi Konferans Salonunda gerçekleştirilen panele Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay ile şube müdürleri ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

İnönü Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencisi Murat Ayhan’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde MADEM Eğitimcilerinden Elif Şengönül ve Malatya Barosu Genel Sekreteri Avukat Çiğdem Ağdağ ile Avukat Dilek Ayhan Görgeç birer sunun yaptılar.

Moderatör Murat Ayhan, İnönü Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında düzenlenen panele desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Barosu’na teşekkür ettiklerini belirtti.

Ailenin önemine vurgu yapıldı

İşitme engelli katılımcıların da olduğu panelde yapılan konuşmalar işaret diliyle de aktarıldı.

Slayt gösterisi eşliğinde sunumların yapıldığı panelde ailenin önemine vurgu yapıldı. Panelde aile içi şiddete de değinildi ve 25 Kasım’ın Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Dayanışma Günü olduğu hatırlatıldı. 15 Temmuz’a atıf yapılan panelde, kadınların bir araya geldiğinde ve toplumda dayanışma  olduğu zaman yapılamayacak şey olmadığı yakın tarihte de görüldüğü vurgulandı. Toplumda öyle bir dayanışma olmalıki şiddetin hiçbir türlüsünün konuşulmasına ihtiyaç duyulmaması gereği üzerinde duruldu.

Bülten

panel1panel2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız