SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türk-İş Temsilcisi Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Türk İş Malatya İl Temsilciliği'ne Nurettin Öndeş'in atandığı bildirildi.

Tek Gıda İş Sendikası Malatya Bölge Başkanlığı'nı yürüten Servet Akbudak'ın yaptığı Türk İş Malatya İl Temsilciliği, Tek Gıda İş Sendikası Malatya Bölge Başkanlığı'nın kapanması nedeniyle Öndeş'e verildiği belirtildi.
Nurettin Öndeş, Demiryolu İş Sendikası Malatya Şube Başkanlığı ve Demiryolları Yardımlaşma Sandığı Genel Başkanlık görevini de sürdürüyor.

İLK EYLEMİ..
Bu arada, Türk-İş Malatya İl Temsilcisi Nurettin Öndeş, "Eylem ve greve gerek kalmadan toplu iş sözleşmesi biran önce imzalanmalıdır" dedi.

AKP Malatya il binası önünde Türk-İş'e bağlı sendikaların temsilcileriyle birlikte ortak basın açıklaması yapıldı. Türk-İş İl Temsilcisi Öndeş, Ocak ayından beri toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının beklendiğini bildirerek, "Hükümetin önerdiği birinci 6 ay yüzde 3, ikinci 6 ay yüzde 4 zam teklifi kabul edilirse, Temmuz ayında yüzde 3 zam almamıza rağmen ücretlerimiz yüzde 3 düşecektir" şeklinde konuştu.

"Kayıpları yüzde 20'leri bulan kamu işçisine önerilen zam kabul edilemez" diyen Öndeş, "Toplu iş sözleşmesi bir an önce imzalanmazsa grev silahımızı kullanacağımız açıktır. Umuyoruz ki, gelişme sağlanır, eylem ve grevlere gerek kalmaz. Bundan sonraki eylemimiz 7 Temmuz sabahı bir saat çalışmamaktır" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız