SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Terör ve Suç Örgütlerine Karşı Tüm Gücümüzle Mücadele Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2019-04-11 17:15:04
A- A+ PAYLAŞ

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümü Malatya’da düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk Anıtı'nda düzenlenen programda İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili Mehmet Özdemir, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sıddık Selçuk, anıta çelenk bırakıldı.

Saygı ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende, daha sonra İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal anıt şeref defterini imzaladı.

Burada konuşan Urhal, “Büyük önder Atatürk, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olan Türkiye Cumhuriyetinin anayasal düzeninin korunmasında, halkımızın huzur ve güvenliğinin temininde önemli görevler üstlenen, mazisi şan ve şerefle dolu Türk polis teşkilatımızın 174. yıl dönümünde manevi huzurunda bulunmaktayız. Teşkilatımız, çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen ülkemizin huzur ve güvenini sağlama ve sağlanan bu ortamı kararlı bir şekilde devam ettirme görevini, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşulda gözeten bir anlayışla, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmiş ve bundan sonra da aynı kararlılıkla yerine getirmeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Türk Polis Teşkilatının kurulduğunda buyana sürekli devletin ve millettin yanında olduğunu belirten Urhal, "Kurulduğu günden bu yana devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyetler karşısında devleti, milleti ve şanlı bayrağı uğruna gerektiğinde canını feda ederek, şehit olmayı yüce paye sayan Türk Polis Teşkilatımız; bu kutsal görevi, bundan sonra da aynı inanç ve özveriyle yerine getirecektir. Bu anlamlı günde, ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak, Türkiye Cumhuriyetine ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı çıkabilecek terör örgütleri ile suç örgütlerine karşı bütün gücümüzle mücadele edeceğimize söz veriyor, bu vatan uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, Türk Polis Teşkilatının birer ferdi olarak manevi huzurunda saygı ile eğiliyoruz" şeklinde konuştu.

ŞEHİTLİKTE TÖREN..

Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle Malatya’da Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen programla şehit polisler anıldı.

Programa,  2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hançeri Sayat, Malatya İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili Vekili Mehmet Özdemir,Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sıddık Selçuk, Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen, polisler ve vatandaşlar katıldı.

Programda ilk olarak mezarlıkta bulunan şehitlik anıtına çelenk bırakıldı. Daha sonra İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal anıt şeref defterini imzaladı. Burada konuşan Urhal, ‘Mazisi nice şan, şeref ve kahramanlıklarla dolu, Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıl dönümünde; vatanımızın ve milletimizin istiklali uğrunda, canlarını feda eden siz aziz şehitlerimize en derin minnet ve şükran duygularımızı sunmak için huzurunuza geldik. Bizler Cumhuriyetimizin, milli bütünlüğümüzün, Atatürk ilke ve inkılapları ile temel hak ve özgürlüklerin onurlu ve sadık koruyucuları olarak, nice tehlikelere göğüs germiş gerektiğinde de bu uğurda canını bile vermekten çekinmemiş bir teşkilatın mensupları olarak sizlerin feragat ve fedakarlıklarınızı büyük bir gururla daima yüreğimizde taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Urhal’ın konuşmasının ardından törene katılanlar şehit mezarlarını ziyaret ederek, gül bırakıldı.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE YEMEK..

Malatya’da Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gazilere vefa yemeği verildi.

Polis evinde düzenlenen programda konuşan İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Emniyet Teşkilatının, kurulduğu 1845 yılından bu yana, sürekli değişen ve gelişen, çağın gereklerine uygun olarak, hızlı bir şekilde kendini yenileyip geliştiren ve en güçlü polis teşkilatlarından birisi haline geldiğini ifade etti.

Urhal, “Devletimizin temel unsurlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız, kuruluşundan bugüne kadar, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, kamu düzeninin temini, hukukun tesisi ve insan haklının korunmasına dair görevlerini, her türlü şartta, büyük bir fedakarlık ve özveriyle yerine getirmektedir. Teşkilatımızın daha ileriye gitmesi için teşkilat mensuplarımızın ellerinden gelen gayretleri göstereceğine ve Türk Polisi, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin huzur ve güvenin etkin ve kalıcı hale getirilmesi, çağdaş, teknik ve teknolojik imkanların suçla mücadelede halkımızdan aldığı destekle daha nice başarılara vesile olacağına inancımı da ifade etmek isterim” diye konuştu.

Programa Malatya Valisi Aydın Baruş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hançeri Sayat, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal,  İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Karabulut, teşkilat mensupları ve eşleri katıldı.

MESAJLAR

Malatya Valisi Aydın Baruş

Vali Aydın Baruş, Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Vali Baruş mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Türk Polis Teşkilatı, 174 yıla dayanan köklü mazisiyle devletimizin en hayati kurumlarından biridir. Emniyet Teşkilatımız, kurulduğu günden bu yana elde ettiği bilgi ve deneyim birikimiyle, hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir görev anlayışıyla vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürmesi, can ve mal emniyetinin temini için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışmalarını sürdürmektedir.

Kamu düzeninin ve asayişin korunması, trafik güvenliğinin sağlanması, başta uyuşturucu madde ticareti olmak üzere halkımızın ve gençliğimizin huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü suçu önleyici tedbirlerin alınması, suçluların yakalanarak zamanında adalete teslim edilmesi için vatandaşlarımızla birlikte omuz omuza çalışan Emniyet görevlilerimiz vatandaşlarımızın devlete olan itimadının güçlendirilmesinde de çok önemli bir rol oynamaktadır.

Emniyet güçlerimizin, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak, milletimizin kardeşliğini hedef alan terör saldırılarını önlemek ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için terör örgütlerine karşı canlarını ortaya koyarak verdiği mücadeledeki fedakârlık anlayışı her türlü takdirin üzerindedir.

İlimizde, terör örgütleriyle mücadelede ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasında Malatyalı vatandaşlarımızla el ele gece gündüz demeden mesai sarf eden polislerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle, görevlerini yerine getirirken şehadet makamına ulaşan ve Milletimizin 15 Temmuz 2016’daki Demokrasi Mücadelesinde canını feda eden kahraman polislerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü ve Emniyet Teşkilatımızın tüm mensuplarının Polis Haftasını tebrik ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyorum."

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

"Ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveriyle çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatımız; halkımızın can ve mal emniyetini koruma, huzur ve güven ortamını tesis etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenlerin adalete teslim etme gibi kutsal bir görevi başarılı bir şekilde yerine getirmektedir.

Hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen, Anayasa ve yasalara sadakatle gece-gündüz demeden fedakarca görev yapan Emniyet Teşkilatımız, halkımızın güvenle sığındığı bir şefkat kapısıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; aziz milletimiz için iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için canlarını feda etmekten kaçınmayan aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anar; halen görevi başında olan polislerimize, fedakarca yürüttükleri güvenlik hizmetinden dolayı teşekkür eder, aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler dilerim."

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türk Polis Teşkilatının 174’ncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında Türk Polis Teşkilatının tarihi sayfalarında birçok kahramanlık hikâyelerinin yazıldığını belirten Başkan Gürkan, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün: - Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır – sözünden hareketle görevlerini en iyi şekilde yerine getirmekte olan Polis Teşkilatımızın 174’ncü Kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi.

Başkan Gürkan’ın mesajı şöyle:

“Kuruluşundan bugüne Milletimizin can ve mal güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatımızın 174’ncü kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Milletimizin bekası için ortak çalışmalar yaptık

Teşkilatımız, bir yandan hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için cansiperane bir şekilde çalışırken, aynı zamanda ülkemizin bölünmez bütünlüğüne de sonsuza dek sahip çıkacaktır. Milletimizin birliği ve beraberliğinden rahatsız olan çevrelere karşı verilen mücadele ise ilelebet sürecektir.

Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak başta Türk Polis Teşkilatımız olmak üzere her kurum ve kuruluşla milletimizin bekası için ortak çalışmalar yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Halka hizmet anlayışı çerçevesinde görevlerini en iyi şekilde icra eden ve bu uğurda şehit olan emniyet mensuplarımızı saygıyla, rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Bu vesile ile Polis Teşkilatımızın 174’ncü kuruluş yıl dönümünü kutlar, tüm polislerimize görevlerinde başarılar dilerim.”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Güder, “Varlık sebebi aziz milletimiz olan Türk Polis Teşkilatı, huzurun ve güvenin teminatıdır” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin en köklü ve yüksek donanıma sahip, çağdaş ve evrensel değerler anlayışı ile toplumun huzur ve güvenliğini başarı ile sağlayan önemli bir teşkilattır. Bugün Türk Polis Teşkilatı, 174’üncü kuruluş yıl dönümünün haklı gururunu yaşamaktadır. Her başımız sıkıştığında, her hukuk kapılarını araladığımızda ya da evimizde rahat uyuma güveni duyduğumuzda yanı başımızda olan polisimiz, milletimizin yaşam ve emniyet kilididir. Sıcak demeden, soğuk demeden, gece demeden, gündüz demeden teyakkuzda olan göz bebeğimiz olan polisimiz, milletimizin ta kendisidir. Suçun ve suçlunun korkulu rüyası, devletin ve kanunların yanında olan, insanımızın can dostu olan emniyet teşkilatımız, disiplini ile, merhameti ile, kanunların uygulayıcı gücü ile devletimizin güven tablosudur. 15 Temmuz’da canlarını milletimizin ve devletimizin bekası uğruna siper eden, demokrasinin kalesini teslim etmeyen polisimiz, destanlarına destanlar eklemiştir. 10 Nisan 1845 tarihinden bu yana, milletimizle yan yana duran emniyet teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümünü yürekten kutluyor, bizler emin ellerde ve emniyette olalım diyerek, canını feda etmiş olan aziz teşkilat mensubu şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Emniyet mensuplarımıza da, aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza müteşekkir olduğumuzu öncelikle belirtmek istiyorum.

Fedakârca hizmet veren polis teşkilatımız, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdire şâyan başarılarını devam ettirmektedir. Hizmetlerinden gurur duyduğumuz Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle bu görevi yerine getirmektedir.

Türkiye’de huzur ve güven ortamının sağlanmasında hayati önemi olan kurumlardan birisi olan Emniyet Teşkilatımızın şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır.

Bayrak için, Devlet İçin, Vatan İçin, Milletimiz için canlarını seve seve vermeye hazır olan Emniyet Teşkilatımızın fedakâr çalışanlarının Polis Haftasını en içten dileklerimle kutlayarak; bu ulvi görevi yerine getirirken şehit olan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyorum” dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Avşar mesajında, 174 yıllık köklü bir mazi ve teşkilat yapısına sahip Türk Polisi asayişin, huzurun, güvenliğin, hak ve özgürlüklerin korunması için fedakarca faaliyet gösteren gözde bir teşkilat olduğunu vurguladı.

Avşar, "Türk Polisi bu köklü yapısıyla milletin asayişini, huzurunu temin, mal, can ve namus güvenliğini sağlamak, hak ve özgürlükleri korumak için fedakarca faaliyet gösteren, bu gayret ve fedakarlığıyla da milletin gözdesi haline gelmiş bir teşkilattır. Toplumda, huzur ve güven ortamının tesis edilmesinin yanı sıra, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suç işlenmesinde önleyici tedbirlerin alınması ve olayların aydınlatılarak faillerin adalete teslim edilmesi polislerimiz tarafından gerçekleştirilen önemli görevler arasında yer almaktadır. Fedakârca hizmet veren polis teşkilatımız, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdire şâyan başarılar elde etmiştir. Polis teşkilatımız, huzur ve güvenliği sağlamak uğrunda canlarını tehlikeye atarak özveri ve cesaretle bu görevi yerine getirmektedir. Bugün Türk Polis Teşkilatımız 174 yaşındadır. Geçen bu sürede Polis teşkilatımız gittikçe güçlenmiş, bugün modern araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik alt yapıya sahip bir konuma gelmiş, modern bir polis teşkilatı konumundadır. "Bayrak için, Devlet İçin, Vatan İçin, Milletimiz için canlarını seve seve vermeye hazır olan tüm Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftasını en içten dileklerimle kutlayarak; bu ulvi görevi yerine getirirken şehit olan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu

Polis Haftası dolayısıyla bir açıklama yapan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ;

"Ülkemizde iç güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174.nci yılını kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatı, kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzeni ile vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla önemli ve kutsal bir görev üstlenmiştir.

Milletimizin birlik ve beraberliğinin korunması, asayişin sağlanması, suç işlenmeden önce tedbirlerin alınması, olayların aydınlatılarak faillerin adalete teslim edilmesi konusunda, polislerimiz, gece gündüz demeden çalışmakta; görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmektedir.

Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 174. yılında; İlimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki bütün amir ve memurlarımızı kutluyorum.

Milletimizin huzur ve güven içerisinde hayatını sürdürebilmesi için polisimizin tek başına görevini yerine getirmesi yeterli değildir. Kamu düzeninin sağlanması, kanunların uygulanması, toplumda barışın ve güvenin sürdürülmesi bakımından vatandaşlarımıza da önemli görevler düşmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 174. yılını kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki emniyet mensuplarına görevlerinde başarı ve aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum."

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Samanlı, “Polis Teşkilatımız 174 yıldır, kamu düzeninin sağlanmasını amaçlayan kanunları başarıyla uygulamış ve milletimizin güvenini kazanmıştır. Köklü bir geçmişe sahip olan demokrasimizin varlığını sürdürmesi, toplumda huzur ve güvenin sağlanması ile mümkün olacağı düşünüldüğünde, Emniyet mensuplarımızın yaptıkları kutsal görev içinde demokrasimizin yaşamasındaki rolü de oldukça önemlidir” dedi. Polis Teşkilatının her kademesindeki mensuplarına başarılar dileyen MHP Battalgazi İlçe Başkanı Samanlı, “Bu duygu ve düşüncelerle, Kahraman Türk Polisimizin Polis Haftası’nı ve Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, görevleri başındaki teşkilat mensuplarına, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

İha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mecit (5 yıl önce)
    İnşaAllah memlketin şu haraç çeteleri sorunu halledersiniz sizlere inanıyoruz başarılar diliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (5 yıl önce)
    Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır... nokta...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (5 yıl önce)
    İLK TRAFİK CEZASINI KİM YİYECEK
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (5 yıl önce)
    Türk Polis Teşkilatının 174. yıl dönümünü kutlarım. Ayrıca bu bağlamda bütün şehitlerimize de Allah'dan rahmet dilerim.
    0
    0
    Yanıtla