SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türk Telekom'dan Yeni ADSL Kampanyası..

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom, ADSL kullanımını yaygınlaştırmak için çalışmalarını sürdürürken "Öğrenci-Öğretmen ADSL Promosyonu" başlattı.

Türk Telekom Malatya İl Müdürlüğü, başlatılan çalışmalarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Türk Telekom eğitime verdiği desteğe “Öğrenci-Öğretmen ADSL Promosyonu” ile devam ediyor.

İnternet kullanımını yaygınlaştırarak bilgi toplumunun temellerini atmak, geniş bant internet erişimine olanak sağlamak amacıyla bilişim ve iletişim altyapısına yatırım yapmaya devam eden Türk Telekom, ADSL internet erişim hizmetini geniş kitlelere sunmak ve özellikle eğitim-öğretim kurumlarında öğrenci ve öğretmenlerin bu olanaktan faydalanabilmesini sağlamak amacıyla “Öğrenci-Öğretmen ADSL Promosyonu”nu başlattı.

21.06.2005 tarihinde başlayıp 15.10.2005 tarihine kadar devam edecek olan bu promosyondan öğrenciler, öğretmenler, eğitim mensupları ve emeklileri faydalanacak.

Türkiye sınırları içerisindeki İlk, Orta ve Yüksek Öğretim kurumlarında okuyan öğrenciler, öğretmenler, öğretim görevlileri, diğer eğitim mensupları ve bu kurumlardan emekli olanlar kampanya için başvurabilecek.

Promosyona başvuranlar 256 Kbps limitli veya limitsiz tarife paketlerinden birini seçerek ADSL abonesi olabilecek ve bu müşterilerden ADSL bağlantı ücreti ve bir aylık kullanım bedeli, ayrıca limitli tarife seçen kullanıcılardan ilk bir ay kota aşım ücreti de alınmayacak.

Promosyon, ADSL altyapısının bulunduğu ve ADSL hizmetinin verilebildiği yerlerle sınırlı olacak.

Promosyondan yararlanarak ADSL abonesi olmak isteyenlerin gerekli belgelerle 21.06.2005-15.10.2005 tarihleri arasında ilgili Telekom Müdürlüğüne veya ADSL Çözüm Ortağı Firma bayilerine başvurmaları gerekiyor. Promosyon hakkında ayrıntılı bilgi www.turktelekom.com.tr web adresinden ve 444 1 444 Müşteri Hizmetleri hattından alınabilir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız