SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Turkan'ın Cenazesi Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri Hasan Turkan'ın cenazesi, Battalgazi ilçesi Toptaş Mahallesi Tahtalı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bu arada cenaze töreni için Battalgazi ilçesine gitmekte olan Vali Halil İbrahim Daşöz'ün makam otosunu takip eden koruma otosu da bir çocuğa çarparak yaralanmasına yolaçtı.

CENAZE TÖRENİ..
Aslen Adıyaman- Gergerli olan ve ailesi Malatya'nın Battalgazi ilçesinde oturan Hasan Turkan'ın (31) cenaze namazı, Toptaş Mahallesi'ndeki Gül Camii'nde öğle namazını müteakip kılındı. Cenaze namazına; Turkan'ın ailesi ve yakınları, Vali Halil İbrahim Daşöz, Battalgazi Kaymakamı Abdulkadir Demir, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bazı daire müdürleri, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Hilmi Bengi, AA Malatya, Sivas ve Elazığ temsilcileri katıldı.

Hasan Turkan'ın cenazesi, daha sonra gözyaşları arasında toprağa verildi. Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın da mezarlıkta hazır bulundu.

KORUMA OTOSUNUN KAZASI..
Öte yandan, Vali Daşöz cenaze töreni için Battalgazi'ye giderken, makam aracının arkasındaki koruma otosu kaza yaparak, bir çocuğu çarptı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Battalgazi İlçesi'ne gittiği sırada, arka kısımda vali'nin aracını koruyan Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi'ne ait, adı açıklanmayan polis memuru yönetimindeki 44 EY 451 plakalı sivil plakalı otomobil, Hanımınçiftliği mevkiinde yolu karşıdan karşıya geçmek isterken aniden otomobilin önüne çıkan, Onur Toksöz (5) isimli çocuğa çarptı. Yaralanan çocuk, Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, Vali Daşöz daha sonra kaza yerine gelerek, kazada yaralanan çocuğun yakınlarını teskin etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız