SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkeş İçin Anma Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ülkü Ocakları tarafından merhum Alparslan Türkeş'in 10. ölüm yıldönümü sebebiyle bir anma konferansı düzenlendi.

"Başbuğ Alparslan Türkeş'i Anma" konulu konferans Belediye Konferans Salonu'nda yapıldı. Konferansa konuşmacı olarak Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Selma Yel katıldı. Konferansa MHP İl Başkanı Ömer Ekici, MHP Merkez İlçe Başkanı Cumali Gürhan, Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Coşkun, MHP Malatya Eski Milletvekili Namık Hakan Durhan ile birlikte partililer ve davetliler katıldı.

Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Coşkun, yaptığı açılış konuşmasında, merhum Alparslan Türkeş'in tarihte örneklerine pek rastlanmayan, karizmatik, bilge bir lider olduğunu belirtti.

MHP Malatya İl Başkanı Ömer Ekici ise, "İnsanlar vardır; doğar, büyür ve ölür. Fakat bazı insanlar vardır ki, asla ölmez. Fani hayata veda etseler de, geride bıraktıkları ile milyonların kalbinde yaşarlar. O, eserleri ile gönülleri aydınlatır, insanlara yol gösterir. O bir insan, o bir lider, o bir baba, o bir Bozkurt, o bir Başbuğ'du" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Selma Yel, konferansta merhum Alparslan Türkeş'in hayatından kesitler ve örnekler anlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız