SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye 2'nciliğiyle Döndüler

0
Güncellendi - 2016-07-02 17:53:30
Türkiye 2'nciliğiyle Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

Konya’da gerçekleşen Liseler Arası Türkiye Bisiklet Şampiyonasında Erkenek Şehit Gökhan Kuzu Anadolu Lisesi 14 saniye farkla İkinci oldu.

Malatya’da yapılan Liseler Arası Bisiklet yarışmasında birinciliği alarak Konya’da yapılan şampiyonaya katılan Erkenek Şehit Gökhan Kuzu Lisesi öğrencileri Burçin Salman, Beyza Balaban, Zehra Kargın ve Derya Kutludoğmuş hız ve mesafe kategorilerinde Türkiye ikiciliği elde ederek büyük bir başarıya imza attılar.

Doğanşehir’e dönen sporcular Milli Eğitim İlçe Müdürü Caner Güler, Okul Müdürü Abdullah Duran ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Küçük ile birlikte Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan’ı makamında ziyaret ettiler. Kaymakam İnan öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak, “Öğrencilerimizi Konya’da yapılan okullar arası Türkiye bisiklet yarışında gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bu başarının sağlanmasında emeği geçen başta milli eğitim müdürümüze, okul müdürümüze, beden eğimi öğretmenimize teşekkür ediyorum. Onların çalışması ve yönlendirmesi ile bu noktaya gelindi. Bu belki bizi de bisiklet sporunun yaygınlaşması için küçük bir adım gibi görülebilir ama bu başarılı kardeşlerimiz kendi akranları ve arkasından gelen öğrencilerimize bir rol model olaraktan örnek teşkil edecektir inşallah” dedi.

Öğrencilerden Zehra Kargın ise konuşmasında Kaymakam Memiş İnan’a sundukları imkanlardan dolayı teşekkür ederek “bizden sonra gelecek arkadaşlarımızın gelecekte bizi örnek alarak bizden daha iyi derece yapabileceklerini düşünüyorum” diye konuştu.

Ziyarette öğrenciler Konya’dan getirdikleri hediyeyi Kaymakam Memiş İnan’a takdim etti.

iha

BAŞARILI ÖĞRENCİLER KAYMAKAM İNAN'I ZİYARET ETTİ (ŞÜKRÜ SAĞLAM/MALATYA-İHA)

[caption id="attachment_162887" align="alignnone" width="650"]KAYMAKAM İNAN BAŞARILI SPORCULARI TEBRİK ETTİ (ŞÜKRÜ SAĞLAM/MALATYA-İHA) KAYMAKAM İNAN BAŞARILI SPORCULARI TEBRİK ETTİ (ŞÜKRÜ SAĞLAM/MALATYA-İHA)[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bisiklet Şampiyonu (7 yıl önce)
    '''Konya’da gerçekleşen Liseler Arası Türkiye Bisiklet Şampiyonasında'' değil. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Faaliyetlerince yapılan olmalı . . .
    0
    0
    Yanıtla