SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye 2'ncisi Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:11:17
Türkiye 2'ncisi Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından 27 – 31 Mart 2013 tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen  Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Avrupa Şampiyonası seçmelerinde Malatya'dan katılan Kenan Demir Türkiye 2.’si oldu. Çeşitli kategorilerde 500 civarında sporcunun katıldığı seçmelerde 2. olan Demir, "Antalya Kemer’de yapılan yarışmada birinci ve ikinci seçilen sporcular Milli Olimpiyat Komitesi tarafından doping testine çağırılırmıştır. Doping testine çağırılan sporcular Avrupa Şampiyonasına gitmeyi hak kazanmıştır. Ancak 1. seçilen sporcunun dopingli çıkması ihtimali nedeniyle federasyon yetkilileri benim 1. olabileceğimi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bildirmişlerdir" diyerek, milli takıma girme şansının olduğunu bildirdi.

Antalya'da 2. olan Demir ile İl Müdürlüğü Vücut Geliştirme Fitness antrenörü Mehmet Şabahat, il müdürü Sadi Fındıklı'yı ziyaret ederek, başarının sevincini paylaştı.

Fındıklı, "Gençlik Hizmetleri Spor ve İl Müdürlüğü olarak konun takipçisi olacağız. Ancak sonuç 1. de 2. de olsa alınan bu başarı oldukça sevindiricidir. Kenan Demir’i ve antrenörü Mehmet Şabahat’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu başarı bize şunu göstermiştir ki Kenan Demir artık Türk Vücut Geliştirme branşının önemli isimlerinden biri olmuştur, çok kısa süre içerisinde sporcumuzun milli takıma girmesini beklemekteyiz."dedi.

Vücut  Geliştirme Fitness antrenörü Mehmet Şabahat ise "Almış olduğumuz bu derece azimli ve disiplinli çalışma neticesinde gerçekleşmiştir. Sporcumuzun yetişmesi için Ulusal ve Uluslararası tüm kriterleri göz önünde bulundurarak uzun ve disiplinli bir şekilde çalışma dönemini başarıyla tamamladık. Bu da bize Türkiye ikinciliği gibi yüksek bir derece getirmiştir. Bu dönem içerisinde bizlerden her türlü desteği esirgemeyen Sayın İl Müdürümüze teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kenan Demir ise "Oldukça uzun ve yorucu bir çalışma dönemiydi. Hocamın direktifleri doğrultusunda çok sıkı antrenman programı uyguladık. Vücut geliştirme sporunun olmazsa olmazı olan diyet programına titizlikle riayet ederek, Allah’ında yardımıyla bu yüksek dereceyi elde ettim. Bundan sonraki hedefim Ekim 2013’de yapılacak olan Dünya Şampiyonasında hem ülkemizi hemde ilimizi temsil etmektir. Bana devamlı destek olan kendisi de eski bir vücut geliştirmeci olan İl Müdürümüz Sayın Mustafa Sadi Fındıklı’ya teşekkür ediyorum." dedi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız