SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye 3.sü Oldu

A- A+ PAYLAŞ
Malatyalı sporcu Abdullah Korkmaz, Wushu Budokaido Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalya alarak Türkiye 3.sü oldu.
 
Çorum'da yapılan şampiyona ile ilgili açıklama yapan Wushu Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Uğur Evren, "Wushu dövüş sanatsının bir kolu olan Budokaido Türkiye Şampiyonası'na Çorum'da katılan ve Türkiye 3'ncüsü olan Esenlik Malatya Belediyespor'un sporcusu Abdullah Korkmaz kardeşimizi ve Antrenörü Hasan Basri Karakuş'u kutluyorum" dedi. Wushu sporunun Malatya'da yaygınlaşması için çaba gösterdiklerini söyleyen Evren, Budakaido branşında önümüzdeki günlerde başarıların daha da artmasını beklediklerini kaydetti.
 
"DİSİPLİNLİ ÇALIŞTI"
 
Abdullah Korkmaz'ın disiplinli çalıştığını söyleyen Antrenör Hasan Basri Karakuş, "Wushu'nun Budokaido branşında Türkiye 3'ncüsü olan sporcumuz Abdullah Korkmaz, disiplinli ve azimli çalıştı. Disiplinli ve azimli çalışmasının semeresini de gördü. İnşallah, bundan sonraki şampiyonalarda başarı çıtasını daha da yükseltecektir" dedi. 
 
Malatyalı sporcu Abdullah Korkmaz,  başarısında hocalarının büyük katkısı olduğunu söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız