SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye 3'üncüsü Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:00:20
Türkiye 3'üncüsü Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Güreş Federasyonun faaliyet programında yer alan Minikler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonasında Malatyalı güreşçi Barış Güvendik, 66 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu ve bronz madalya aldı.

Minikler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası 8-10 Mayıs tarihlerinde Bursa'da yapıldı. 2 gün süren müsabakalarda iyi bir performans ortaya koyan Malatyalı güreşçi Barış Güvendik, kilosunda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Çok sayıda sporunun katıldığı şampiyonada Türkiye üçüncülüğünü elde eden Güvendik, elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Güvendik, antrenörüne ve ailesine kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, ilerleyen dönemlerde daha büyük başarılara imza atmak istediğini dile getirdi.

Öte yandan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de, Barış Güvendik'i Türkiye üçüncülüğünden dolayı kutladı. 

Müdürlük tarafından yapılan açıklamada, "Türkiye Güreş Federasyonun faaliyet programında yer alan Minikler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonasında Malatyalı güreşçi Barış Güvendik, Türkiye üçüncüsü olmuştur. Sporcumuzu elde ettiği başarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını bekliyoruz" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız