SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye 5.si Oldular

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:47:02
Türkiye 5.si Oldular
A- A+ PAYLAŞ
YURTKUR Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bölgeler Arası Futbol Türkiye Şampiyonası’na katılan Kredi ve Yurtlar Kurumu Malatya Bölge Müdürlüğü futbol takımı, Türkiye 5’inciliğiyle Malatya’ya döndü. 
 
Samsun’da gerçekleştirilen şampiyonada 20 bölgeden katılan takım arasında 5’inci olan KYK Malatya Bölge Müdürlüğü futbol takımında büyük sevinç yaşanıyor.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan KYK Malatya Bölge Müdürlüğü Futbol Takımı Antrenörü Nihat Bayındır, “Samsun’da gerçekleştirilen Bölgeler Arası Futbol Türkiye Şampiyonası oldukça zevkli geçti. 20 bölgeden şampiyonaya katılan takımlar, hem centilmence mücadele etti hem de izleyenlere keyif veren bir futbol ortaya koydular” dedi.
 
Takım olarak iyi bir derece elde ettiklerini kaydeden Bayındır, şöyle konuştu: “Birbirinden güçlü takımların mücadele ettiği şampiyonada; İzmir KYK’ya, normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltı atışları sonunda 5-3 mağlup olduk ve Türkiye 5’inciliğini elde ettik. Şampiyonada; Adana birinci, Ankara ikinci, İzmir üçüncü oldu. Amacımız şampiyonadan iyi bir dereceyle dönmekti. Bunu elde ettiğimiz için çok mutluyuz. Gelecek yıllarda bu derecelerin daha da artacağına yürekten inanıyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız