SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Birinciliği İçin..

A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın Türkiye genelinde düzenlediği "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" programında Türkiye finaline kalan Malatya'dan 2 kadın çiftçi, Türkiye birincisi olmak için durmaksızın çalışıyor.

Malatya birincisi olduktan sonra Gaziantep'teki bölge yarışmasında rakiplerini mağlup eden Malatya'nın Arguvan ilçesi İsaköy'de oturan Güllü Karaaslan ve Gülnaz Alp, Antalya'da 3 Haziran'da düzenlenecek Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor. Çiftçilik, hayvancılık, tarım ve genel kültür sorularının sorulduğu yarışmayla ilgili İl Tarım Müdürlüğü görevlilerinden de yardım alan kadın çiftçiler, ev işi, koyun sağma, tarlada çalışma gibi işlerini de ihmal etmiyor.

İl Tarım Müdürlüğü görevlilerinin genel kültür konularında ders çalıştırdığı Güllü Karaaslan ve Gülnaz Alp, Türkiye şampiyonu olmak için çaba gösterdiklerini belirtti. Güllü Karaaslan, ev işi ve ders çalışmayı birlikte sürdürdüğünü belirtirken, Gülnaz Alp ise, ev işini bıraktığını ve dereceye girmek için ders çalıştığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız