SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Boulder Şampiyonası Malatya'da

0
Güncellendi - 2016-02-17 19:51:10
Türkiye Boulder Şampiyonası Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Dağcılık Spor Tırmanış Boulder Şampiyonası’nın Malatya'da yapılacağı kaydedildi.

Malatya, Tırmanış Boulder Şampiyonası'na dördüncü kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Malatya Dağcılık İl Temsilcisi ve İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Faruk Akçınar, Türkiye Dağcılık Spor Tırmanış Boulder Şampiyonası’nın 27-28 Şubat tarihlerinde Malatya'da yapılacağını ifade etti.

Çınar, dağcılık sporunun Malatya’da büyük gelişim gösterdiğine dikkati çekerek, 3 yıldır Malatya’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası'na dördüncü kez ev sahipliği yapacaklarını kaydetti.

"BRANŞI YAYGINLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Gençlik ve Spor Hizmetleri adı altında 25 lisanslı sporcularının aktif bir şekilde şampiyonaya hazırlandığını kaydeden Akçınar, şampiyona hazırlıklarının üniversite spor salonunda devam ettiğini belirtti.

Dağcılık branşını daha ilgi gören bir branş haline getirmek için çalıştıklarını belirten Akçınar, “Dağcılık branşını ilgi gören bir spor branşı haline getirmek için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dağcılık Kulübümüzde 25 lisanslı sporcumuz var. Biz bu branşı okullara da yayma çabasındayız. Geçen yıl milli takıma 1 sporcumuzu gönderdik. Gülşah Selçuk arkadaşımız milli formayı giydi. Bu sene de birkaç sporcumuz milli olmaya aday durumda" dedi.

"HERKESİ ŞAMPİYONAYA BEKLİYORUZ"

Akçınar, Türkiye Dağcılık Spor Tırmanış Boulder Şampiyonası’nın Malatya'da yapılacak olmasının kendileri için önemli olduğunu kaydederek, "Haftanın belli günleri çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dağcılığın bir kolu olan spor tırmanışı branşında da çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Türkiye Şampiyonası 3 yıldır ilimizde yapılıyor. Dördüncü şampiyona da Malatya’da yapılacak. 27-28 Şubat tarihleri arasında yapılacak şampiyonaya tüm Malatyalıları bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız