SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye Ciddi Bir Atılım Yaptı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:09:13
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili aday adayı Prof.Dr. İbrahim Gezer, seçim çalışmalarını esnaf gezileriyle sürdürdü.

Gezer'in gezisine ilişkin basın kuruluşlarına gönderilen bülten şöyle:

"Ak Parti Malatya milletvekili aday adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, 7 Haziran genel seçimleri kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor bu günde Kapalı Çarşı esnafı ile bir araya geldi Gezer Esnafları yoğun ilgi gösterdi. burada Esnafları sorunlarını dilendi ve 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler Ak Parti Malatya Milletvekili olan Prof.Dr.İbrahim Gezer destek istedi. Esnafları ise destek sözü verdileri ve seçim çalışmalarında başarılar diledi. 

Daha sonra Ziraat Meslek Lisesini  ziyaret ediyoruz  7 Haziran da yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti den Milletvekili Aday adayı olan Prof.Dr. İbrahim Gezer Seçim çalışmalarımız Kapsamında Kapalı çarşı Esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini diledik şimdi Battalgazi ilçesinde Ziraat Meslek lisesini ziyaret ediyoruz bilginiz gibi Şehrimizin 'Bölgemizi ilimizin ve özellikle tarım makinaları alanında tarımsal mekanizma alanında ileriye dönük istişarelerimiz oldu ve olmaya devam edecek gerçekte içinde bulunduğumuz tarım meslek lisesi 1937 yılında  itibaren kurulan bölgenin tarımın Makinalaşmanın ciddi bir misyon yüklenen 1963 den bölgenin tarımına verdiği desteğinin  bölgenin tarımına verdiği desteğinin yanı sıra da Eğitim Öğretim faaliyetlerinde devam etmekte olan bir kurumumuz dedi. Gezer daha sonra şöyle devam etti 'Türkiye son yıllarda özellikle ciddi bir atılım yaptı Türkiye de son 12 yılda gerek ekonomi de ulaşımda sağlıkta gerekse de ihracatta ciddi atılımlar yapıldı ihracatımız son 10 yılda 36 milyar dolardan 160 milyar doları aştı fakat Malatya ya baktığımız da Malatya nın ihracatında önemli artışlar olmasına rağmen çok fazla tarımsal ürünlerine ağırlıklı  ihracatçımız  var örneğin türkiyenin ihracattın % 83 sanayiden ürünlerinden oluşurken Malatya nın ihracattın % de 80 ürünü tarım ürünlerinde oluşuyor  bilginiz gibi de katma değerleri de daha düşük değerler oluyor Malatya hızlıca ihracatını  dönüştürmesi gerekiyor tarımsal ürünlerden sanayileşme ürünlerine yani katma değerleri daha yüksek olan ürünlere geçmesi gerekiyor bu da tarım ürünlerinden geçiyor bilginiz gibi Malatya teşvik bölgesi kapsamında geçiyor Malatya'nın sanayide tekrar beli bir yere taşınmasının yolu emek yolu değilde teknoloji yolu biraz daha sanayi ürünlerini katma değeri yüksek sanayi ürünlerini içeren bir sanayi yapısına dönüştürmemiz gerekir şeklinde konuştu 

daha sonra Ziraat Meslek Lisesi Öğretim görevlileriyle bir süre sohbet etti. Gezer 7 Haziran da yapılacak olan genel seçimlerde destek istedi "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız