SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye Derecelendirme Kuruluşlarını Şaşkına Çevirecek"

0
Güncellendi - 2017-06-13 17:34:13
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci; “İnşallah 2017 yılında da bütün derecelendirme kuruluşlarını şaşkına çevirerek büyümesini 4.4, 4.5 üzerinde inşallah gerçekleştirecek.” dedi.

AKP Malatya İl Başkanlığı'nce, Yeşilyurt Belediyesi İŞGEM tarafından işletmeye açılan Beylerderesi Şelale Sosyal Tesisleri'nde teşkilatta daha önce görev almış olanlara yönelik olarak düzenlenen vefa iftar yemeğine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, ilçe belediye başkanları ile daha önce AKP teşkilatlarında görev almış olanlar katıldılar.

Yemekte konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci; “16 Nisan'dan sonra gördük ki Türkiye kavuştuğu istikrar ve güvenle, ekonomik verilere baktığımızda ekonominin her alanında iyiye doğru bir gidişi hep beraber gözlüyoruz. Dövizdeki kur oynaklığını ortadan kaldırmakla beraber güven endeksleri, gerek sanayi gerek tüketici güven endekslerindeki olumlu yukarıya doğru gidişlerle Türkiye her zaman olduğu gibi İnşallah 2017 yılında da bütün derecelendirme kuruluşlarını şaşkına çevirerek büyümesini 4.4, 4.5 üzerinde inşallah gerçekleştirecek” dedi.

16 Temmuz sonrasında Türkiye’nin ekonomik büyümesini sürdürdüğünü aktaran Bakan Tüfenkci şöyle konuştu:

“Ne sanayinin çarkını ne ihracatın gemilerini durdurduk, ne de üretimi durdurduk, ne de ticareti durdurduk, ne de finansı durdurduk ve Türkiye 2016 yılında da herkesi şaşırtacak şekilde büyüdü. İnşallah 15 Temmuz yıldönümü geliyor. O gün yine meydanlarda olacağız. Yine nöbetler tutacağız. Şehitlerimizi, gazilerimizi unutmayacağız.”

Çalık ise, “AK Parti demek Türkiye demek, Türkiye demek AK Parti demektir. Biz yüzde 100'ü kucaklamak zorundayız. 14 Ağustos 2001'den itibaren katettiğimiz yol Türkiye'nin gelişimi içindi. O gün yola çıktığımız kardeşlerimizle bugün beraber olmak bizim için çok önemlidir. Biz yola çıktığımızı, yolda bulduklarımıza değişmedik. Ama yola çıktıklarımız bizi yolda bıraktılarsa onlara da eyvallah dedik. Biz yola çıktıklarımız ve yolda beraber olduğumuz kardeşlerimize yol yürümeye devam edeceğiz. 15 Temmuz bir dirilişti ve 16 Nisan yükseliş olacak dedik ve 21 Mayıs yeniden şahlanıştır dedik. 21 Mayıs'ta kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle tekrar AK Parti'nin başına genel başkan oldu ve inşallah Cumhurbaşkanımızın genel başkanlığıyla hem partimizi hem ülkemizi şaha kaldıracağız.” dedi.

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Milletvekili Mustafa Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise katılımcılara teşekkür ettiler.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız