SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Türkiye Diyen Herkes..'

A- A+ PAYLAŞ

Genel Başkanlığını Abdullatif Şener'in yaptığı Türkiye Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Sarı, siyasi anlayışlarının temelinde Türkiye'nin geleceği olduğunu ve kavgalardan uzak duracaklarını ifade etti.

Parti teşkilatının kuruluş çalışmaları için parti yöneticileri ile birlikte Malatya'ya gelen Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Sarı, Aksaç Otel'de basın toplantısı düzenledi. Sarı, "Türkiye Partisi olarak 31 Ekim tarihine kadar 81 vilayette 952 ilçe ve beldelerde teşkilatlanmayı planlıyoruz. Daha sonra da çeşitli il ve ilçelerde partimizin görüşlerini belirten mitingler gerçekleştireceğiz. Biz siyasette yeni bir partiyiz ve yeni bir anlayışı benimsiyoruz. Bizim anlayışımızda Türkiye'nin geleceği ve Türkiye'nin geleceğine ilişkin hayallerimiz vardır. Geleceğin iktidarını biz oluşturacağız. Bizim siyaset anlayışımızda kavgaya ve iç çekişmeye kesinlikle izin vermeyiz. İnsanlarımızın arasına nifak sokan anlayışı benimsemiyoruz. Biz birlik ve beraberlikten yanayız. Biz adımızı ve amblemimizi bilerek seçtik. Partimizin önüne bir sıfat koymadık. Nedeni de Türkiye'nin herhangi bir sıfatla sınırlandırılamayacağını düşündük" dedi.

Sarı, "İşsizlik oranlarının ne dereceye çıktığını biliyoruz. İşletmeler üretim ve istihdamı küçülttü. Sosyal yaşantının ne duruma geldiğini biliyoruz. Bizim plan ve projelerimiz hazır. Türkiye Partisi olarak Türkiye diyen herkesi kadromuz olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.

Sarı ve beraberindeki parti yöneticileri, basın toplantısının ardından teşkilat kuruluş çalışmalarını görüştüler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız