SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Türkiye Gemisinin Rotası Düzgün..''

A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) eski Genel Başkanı Erol Yarar, "Türkiye'nin gemisi düzgün bir rotaya doğru gidiyor" dedi.

MÜSİAD'ın kuruluşunun 15. yılı kutlamaları nedeniyle MÜSİAD Malatya Şubesi tarafından Yimpaş Malatya Alışveriş Merkezi Salonu'nda bir program düzenlendi.

Hazırlanan slayt gösterisinin ardından bir konuşma yapan MÜSİAD eski Genel Başkanı Erol Yarar, "Türkiye'nin gemisi düzgün bir rotaya doğru gidiyor" dedi. Sanayicinin 'yarın ne olacak' korkusuyla yaşadığı kriz dönemlerini ülkenin geride bıraktığını vurgulayan Yarar, "15 yıl önceki dünyadan çok farklı bir yerdeyiz. Dünya, 15 senede çok çok değişmiştir. İnsanlar geçicidir; ama kurumlar kalıcıdır. Önemli olan kalıcı sistemler kurmaktır. 1994'teki hükümete bizatihi kendi elimle MÜSİAD'ın hazırladığı 'İflas 1999' başlıklı raporu teslim ettiğimde Tansu Çiller hanım, 'Yok öyle bir şey, siz hayal ediyorsunuz' demişti. Bir ekonomi profesörü olarak kendini tanımlayan, memleket gemisini batıranlar nerede acaba? Türkiye 1989'dan bu yana maalesef çok kötü yönetildi. Ama bugün gemi düzgün bir rotaya doğru gidiyor. Temennimiz odur ki memleket olarak hep doğru istikamette olalım" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız