SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye Gençler Boks Malatya'da

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası, 26 Ocak- 1 Şubat arasında Malatya'da yapılacak. Malatya, şampiyonada 14 sporcu ile temsil edilecek.

Boks İl Temsilcisi Ömer Bozkurt, şampiyona ile ilgili şunları söyledi:

"Boks Federasyonu Başkanlığının 2008 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası, Gençlik Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla, 26 Ocak – 01 Şubat 2008 tarihleri arasında İlimizde yapılacaktır.

İlimizde yapılacak olan şampiyona için Malatyalı vatandaşların ve boksa gönül veren insanlarımızın, kamuoyunun desteklerini ve ilgilerini bekliyoruz."

Bozkurt, şampiyonada Malatya'yı temsil edecek boksörleri de şöyle sıraladı:

"S.NO SPORCU ADI-SOYADI KG KULÜBÜ
1- Samet GÜRCÜ 51 Turgut Özal Boks İhtisas Spor
2- Umut ŞENGÖNÜL 51 Gençlik Spor
3- Ahmet BAYDUZ 51 Gençlik Spor
4- Hacı TOMO 81 Turgut Özal Boks İhtisas Spor
5- Bulut DEĞİRMENCİ 57 Gençlik Spor
6- Murat MERDE 81 Battalgazi Belediye Spor
7- Yalçın ARPACI 60 Gençlik Spor
8- Y. Emre KILIÇ 69 Gençlik Spor
9- Selim SUNA 54 Ertaş Spor Kulübü
10- Serdar TEMEL 51 Boks İhtisas spor
11- Hasan HAMARAT 75 Boks İhtisas Spor
12- Onurhan GELEGEN 60 Boks İhtisas Spor
13- Ertuğrul ERDEMİR 46 Ferdi
14- Coşkun KAYMAZ 57 Ferdi"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız