SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye Her Alanda 3 Kat Büyüdü"

0
Güncellendi - 2017-11-28 03:10:38
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Esnafımızı büyütüp tüccar, tüccarımızı büyütüp sanayici, sanayicimizi büyütüp ihracatçı yapacağız” dedi.

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından düzenlenen 2017 Ankara’nın Enleri Ödül Töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla ATO Congresium’da gerçekleştirildi.

Törende yaptığı konuşmada Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Ankara’nın girişimcisiyle, sanayicisiyle, tüccarı, esnafıyla, üniversiteleriyle öncü sektörlerin yer aldığı üreten bir şehir olduğunu belirterek, “Ankara İstiklal Mücadelemizin de merkezlerinden biridir. Bu açıdan bakınca Ankara savaş meydanlarında kurulan bir başkenttir. Bu özelliğiyle inancın, mücadelenin yeniden doğuşun ve umudun başkentidir. Alçak darbe girişiminde Ankara’nın bu özelliği bir kez daha şahlandı Ankara 15 Temmuz gecesi destan yazdı. Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu sevgi ve güvenle esnafımız, tüccarımız, meydanlara inerek demokrasimize, vatanımıza sahip çıkmıştır. 16 Temmuz’dan itibarende kepenklerini işyerlerini açarak ekonomimize sahip çıkmıştır. Bunun için esnaf ve ticaret erbabına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Cumhurbaşkanım sizin liderliğinizde AK Parti hükümetleri Türkiye’yi her alanda en az 3 kat büyüttü”

Tüfenkci, konuşmasına şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanım sizin liderliğinizde AK Parti hükümetleri Türkiye’yi her alanda en az 3 kat büyüttü. Esnafımız eskiden yüzde 47’lere varan faizlerle kredi kullanırdı esnaf bu kredileri bugün yüzde 4-5’lerle kullanıyor. Küçük esnafımız faizsiz kredilerle destekleniyorsa, finansmana erişimi kolaylaştırıyorsak bunda sizin liderliğinizde yakalanan ekonomik istikrarın büyük bir rolü vardır. AK Parti hükümetleri olarak bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da Türkiye’yi büyütmeye çalışıyoruz. Esnafımız ticaret erbabımız Gezi Parkı olaylarından başlayarak 17-25 Aralık emniyet yargı darbesine, Kobani olayları en son hain darbe girişimine kadar ekonomimiz ve Türkiye üzerinde oynanan oyunların farkında. 16 Nisan anayasa değişikliğinin ülkemizde bir daha böyle oyunlar oynanmaması ülkemizin istikrarı ve birliği için olduğunu görerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine 'evet' dedi. İnşallah 2019 yılında da istikrardan, güvenden tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devletten yana tavır koyacaktır.”

“Esnafımızı büyütüp tüccar, tüccarımızı büyütüp sanayici, sanayicimizi büyütüp ihracatçı yapacağız”

Esnaf ve ticaret erbabıyla sürekli istişare içinde olduklarını söyleyen Bakan Tüfenkci, “Onların önünü ve yolunu açmak için çalışıyoruz. İşlerini kolaylaştırmak için birçok uygulamayı, düzenlemeyi ve desteği hayata geçirdik. Esnafımız, tacirimiz bu toplumun omurgasıdır. Esnafımız tacirimiz bugüne kadar hep huzurdan, sağduyudan yana olmuştur, yarın da olacaktır. Bizde onların yanında olacağız. Sizin liderliğinizde esnafımızı büyütüp tüccar, tüccarımızı büyütüp sanayici, sanayicimizi büyütüp ihracatçı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bülent (6 yıl önce)
    büyüdüklerimiz 1,cocuk istismarı (daha geçenlerde adıyaman gergerde imam hatipli cocuklara taciz) hırsızlık rüşvet. kapanan iş yerleri türklerin yerine çalıştırılan suriyeliler.Suriyeliler bile bizden şanslılar bu ülkede
    0
    0
    Yanıtla