SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye İçin Birlikte Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:52:26
A- A+ PAYLAŞ

Ankara’daki üzücü terör olayından sonra  seçim propaganda çalışmalarına ara veren MHP Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu,  milli birlik ve kardeşliğe vurgu yaptığı ziyaretleri sırasında “ Mutlu ve huzurlu bir Türkiye İçin birlikte olacağız” dedi.

RIŞVANDER’i  ziyaret eden MHP heyeti ‘ne Dernek Başkanı Mehmet  Haskul 1 kasım seçimlerinden dolayı  başarı dileklerin de bulundu. MHP Adayı Şinasi Kazancıoğlu, Türktiye’nin birlik ve beraberlik ortamının sağlanmasına büyük ihtiyaç duyduğunu belirterek,”Bugün Kürt, Türk dayanışmasını , örf adetlere dayalı  yaşatmak istiyen  bir dernek olarak RIŞVANDER'İ ziyaret etmiş bulunmaktayız. Birlikte Malatya'nın ve Türkiye'nin sorunlarını konuşacağız. İnşallah 1 kasım dan sonra mutlu ve huzurlu  bir Malatya ve Türkiye içinde birbirimizle birlikte olacağız ve güzel hizmetlerde bulunacağız" dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem de bu tür derneklerin gerekliliğini  ifade ederek, şunları söyledi:  

"RIŞVANDER'E  bizi kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetler hiç bir zaman bölgesel milliyetçiliği taşımaz. Bu bir dayanışma hasebiyle açılmıştır. Burada ülkemizin en fazla sıkıntı duyduğu ve arzu ettiği birlik ve beraberliğin sağlanmasında bu tür derneklerin çok büyük bir rolü vardır. Bu bir çekirdek kadrodur, dal budak salar. Onun için birliği ve beraberliği sağlamak için bu tür deneklere ihtiyacımız var" 

“TEMİZLİĞİ BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

MHP Malatya il yönetimi ve milletvekilli adayları, Battalgazi Belediyesi temizlik işlerini yapan özel firmanın işçilerine de ziyarete bulunarak, taşeron işçilerin sorunlarını dinlediler.

Ziyaret esnasında bir açıklamada bulunan  MHP birinci sıra milletvekilli adayı Şinasi Kazancıoğlu , taşeron işçilerinin özlük hakları konusunda yaşadıkları sıkıntıları bildiğini belirtti. Kazancıoğlu, "Bir takım özlük haklarından faydalanmadığınızı biliyorum.  Belediye otobüslerine bir miktar para ödeyerek yolculuk yapıyorsunuz.  Bunun ücretsiz olmasını büyükşehir belediye başkanlığı adaylığım zamanında da söylemiştim. Aynı şeyi bugün de savunuyorum. Sizler taşeron şirketinde çalışabilirsiniz, ama netice olarak belediye hizmeti görüyorsunuz. Sizlerin hem kadro problemi var hem de özlük hakları problemi var. Burada şunu da ilave etmek istiyorum Malatya da yaklaşık on bin kişinin kadro problemi var. Siz şehri süpürüyorsunuz, bu şehri temizliyorsunuz buna emek veriyorsunuz. İnşallah 2 Kasım sabahı da, Malatya'yı beraber süpürelim tertemiz edelim. Bu anlamda umarım 2 Kasım sabahı yepyeni, tertemiz bir Malatya görürüz.“ dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız