SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye İkincisi Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:27:10
Türkiye İkincisi Oldu
A- A+ PAYLAŞ
 
Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu öğrencisi İbrahim Ethem Hamamcı, bu yıl yedincisi düzenlenen ilköğretim okulları arası Matematik, Fen ve Teknoloji Yarışması (MAFETYA)'da Türkiye 2. olarak Gümüş Madalya elde etti.
 
Okul Müdürü Haşim Tezcan yaptığı değerlendirmede, 
 
Özel Rahime Batu İlköğretim Okulu Müdürü Haşim TEZCAN “ . Dönem başında oluşturduğumuz 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencilerinden oluşan olimpiyat takımımız bayram tatilleri, sömestr tatili, hafta sonu tatillerini de içine alan yoğun bir tempo ile çalıştı. Mart ayında ulusal Matematik olimpiyatında bir gümüş ve üç bronz madalya alan öğrencilerimiz Matematik, Fen ve Teknoloji Yarışması (MAFETYA)’da da gümüş madalya alarak Türkiye 2.si oldu. Yine okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği “Bu Benim Eserim” proje yarışmasında da Malatya’da en çok proje giren okul olmuştu.
 
Beşer Eğitim Kurumları olimpiyat koordinatör Kazım Alıç'ta “Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)'nun düzenlediği yarışmalardan sonra en büyük etkinlik olan MAFETYA, 21 Nisan 2012 günü İzmir’de gerçekleşti. 71 ilden gelen 487 okul ve bu okullardan 2 bin 876 öğrenci yarışmaya katıldı. Öğrencimiz Malatya’yı en iyi şekilde temsil etti daha önceden de 8.Ulusal Matematik olimpiyatında bir gümüş 3 bronz madalya almıştık. Bu derece de başarımızın tesadüf olmadığını gösterdi” dedi.
 
Türkiye 2.si olan İbrahim Ethem HAMAMCI da “Olimpiyat çalışmalarında bana destek olan okuluma, öğretmenlerime ve aileme teşekkür ederim. Bundan sonraki hedefim 2012 SBS’de de Türkiye derecesi yapmak” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız