SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Türkiye İkincisi Oldular

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:00:13
Türkiye İkincisi Oldular
A- A+ PAYLAŞ
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen Gençlik Merkezleri Arası Halk Oyunları yarışmasında Malatya Gençlik Merkezi, düzenlemeli dalda Türkiye ikincisi oldu. 
 
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatya Gençlik Merkezi Şefi İrfan Çetin, önemli bir başarıya imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Halk oyunlarına büyük önem verdiklerini kaydeden Çetin, "Malatya Gençlik Merkezi halk oyunları ekibi olarak, Gaziantep’te gerçekleştirilen grup yarışmalarında düzenlemelide birinci, otantik dalda ise ikinci olduk. Burada elde edilen başarı sonrası Nevşehir Göreme'de düzenlenen Gençlik Merkezleri Arası Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası'na katıldık ve düzenlemeli dalda Türkiye ikincisi olduk. Ekibimiz bizim gönlümüzde birinci olmuştur. Ekip üyelerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Malatya Gençlik Merkezi tarihinde bu bir ilk olmuştur" dedi.
 
Halk oyunları eğitmeni Mahmut Kılıç da, grup yarışmalarında elde ettikleri başarılı sonuçlarla Türkiye şampiyonasına katıldıklarını, Türkiye şampiyonasında gösterdikleri üstün performansla iyi bir dereceye imza attıklarını ifade etti.
 
Kılıç, yeni derlenen Hekimhan oyunlarıyla Türkiye finallerine katıldıklarını belirterek, "Grup merkezinde iyi bir performans ortaya koyduk ve önemli başarılara imza attık. Türkiye şampiyonasına da yeni derlenen Hekimhan oyunlarıyla katıldık ve genç arkadaşlarımızla birlikte güzel başarılara imza attık. Bundan sonra da imza atmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Kılıç, başarıların kısa sürede gelmesinin kendilerini çok memnun ettiğini dile getirerek, "Başarıların kısa sürede sağlanması çok kolay olmuyor. İyi bir çalışma dönemi geçirdik. Bu noktada bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı’ya, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen’e ve Malatya Gençlik Merkezi Müdürü Murat Kılınç’a şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız