SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Türkiye İkincisi.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:49:35
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Kent Konseyi'nin olağan genel kurulu yapıldı. Özel İdare Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurula, Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kamu kurum ve kuruluşu yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kalabalık bir topluluk katıldı. 
 
"HER ALANDA BAŞARI GEREKLİ"
 
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'nın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, açılış konuşmasını yaptı. Kent Konseyi'ni önemsediğini söyleyen Çakır,  " Bir şehrin fiziki olarak yapılanması ile imarı ile modern yapıları ile alt yapı ve üst yapıları ile de bir yere gelmesi mümkün değil. Biz her alanda başarıyı sağlamak zorundayız. Hem sanayide de, hem şehircilik anlamında da, hem de sağlık olsun, eğitim olsun, kültür olsun, bütün alanlarda eğer başarılı olursak, şehrimizi diğer illerde yapılan adete gelişmişlik seviyesine bakarsak, biraz öne geçirmiş olacağız" dedi. 
 
"2 BİN 739'A ULAŞTI"
 
 Konseyin genel sekreteri Ali Yıldırım ise yaptığı konuşmada, "Kent Konseyi Meclis ve Çalışma Gruplarına üye olanların toplam sayısı 2 bin 739 kişiye ulaşmıştır. Malatya'da 2 bin 739 kişi, Konseyin çatısı altında gönüllü olarak faaliyette bulunmakta. Bu şu açıdan önemli, her hangi bir siyasi partiye üye olmadan, sadece Malatya sevdası ile gelip Konsey'in çatısı altında faaliyette bulunması için bizim için bir kazanımdır. Kent Konseyi olarak 2011 yılında toplam 192 adet etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinliklere 30 bin 172 kişi katıldı. 2011 yılında 2 günde bir bir etkinlik gerçekleştirildi. Malatya Kent Konseyi, Türkiye genelindeki Kent Konseyleri arasında Bursa Kent Konseyi'nden sonra yaptığı etkinlikler açısında Türkiye'de ikinci sayılabilir. 200 tane Kent Konseyi'ni olduğu düşünülürse, bu anlamda Malatya Kent Konseyi'ni biz başarılı görüyoruz. Malatya Yazıyor Kampanyası kapsamındaki Mektup Yazma etkinliğine 20 bin 194 katılım sağlandı. "  ifadelerini kullandı. 
 
ÇAKIR, YENİDEN SEÇİLDİ
 
Genel Kurulda, Kent Konseyi Başkanlığı'na yeniden Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır seçilirken, Kent Konseyi Yürütme Kurulu'na ise Ali Evren, (Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı), Ali Haydar Koyun (Sakatlar Derneği Başkanı), Bedir Özten (İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı), Eyüp Kutlubay (Baro Başkanı), Hasan Hüseyin Erkoç (TSO Başkanı), Hasan Meşeli(Hacı Bektaşi Veli Vakfı Başkanı), Haydar Karaduman (Gazeteciler Cemiyeti Başkanı), Prof. Dr. İbrahim Gezer (BİLSAM Başkanı), Prof. Dr. Mehmet Karagöz (Rektör Danışmanı), Mustafa Eren (Muhtarlar Derneği Başkanı), Naci Şavata (İl Genel Meclisi Başkanı), Namık Şahin (MÜSİAD Şube Başkanı), Ömer Nalçacı (MAKİAD), Sinan Çeçen (Divan Derneği Genel Sekreteri) ve Şahin Kayaduman (Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü) 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız