SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Türkiye İrtifa Kaybetti'!.

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, 18 Temmuz 2011'de AKP'nin yerine iktidara MHP'nin geleceğini söyledi.

Malatya Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen MHP Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, MKY Üyesi İzzet Sarıbaş, MYK Üyesi Saime Palancıoğlu ve MHP İl Başkanı Ömer Ekici'nin yanı sıra il başkanları, ilçe teşkilatları temsilcileri, MHP'li belediye başkanları, Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, AKP'nin Türkiye'yi amatör lige düşürdüğünü öne sürdü. AKP
iktidarının en geç 1 yıl 6 ay 7 gün süresi kaldığını söyleyen Didinmez, "17 Temmuz 2011'de milletin önüne sandık getireceksiniz. 18 Temmuz 2011'de yoksunuz. Sizin olmadığınız yerde birileri var. Olacak partinin adı Milliyetçi Hareket Partisi, Başbakan'ın adı Devlet Bahçeli'dir" dedi.

Ülkücüleri eli kanlık olarak tanımlamaya çalışan kesimlerin olduğunu kaydeden Didinmez, "Birileri ülkücüleri eli kanlı olarak tanımlıyor. Ülkücünün eli kanlı değil, ülkücünün eli öpülecek eldir ve gün gelecek bu eli herkes öpecektir. Onun için de az kaldı. Uluslararası arenada Türkiye sayenizde irtifa kaybetti. Bırakın Süper Lig'den Bank Asya'ya düşmeyi, amatör lige düşürüyorsunuz" görüşünü savundu.

Türkiye'de iki üniversite bitirmiş birçok işsiz varken Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 16 yaşındaki oğlunun iş adamı olduğunu söyleyen Didinmez, "25 yaşında üniversite bitirmiş, iki üniversite bitirmiş kızlarımız ve erkeklerimiz işsiz. Bunlar geri zekalı mı, işsiz olacak" diye konuştu.

MHP İl Başkanı Ömer Ekici ise, "Sorunlar ağır, hedeflerimiz büyüktür. Ama biz ellerimizi birleştirip, gönüllerimizi tutuşturduğumuzda hangi engel aşılmaz? Hangi problem çözülmez? Herkesi kucaklayacak yüreğimiz var. Milliyetçi Hareket'in iktidarı hepimizin eseri olacaktır ve o günler yakındır" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından MHP'ye geçen Malatya Belediyesi Bağımsız Meclis Üyeleri Übeyt Akçin ve Fatma Betül Aksoğan'a parti rozetleri MHP Genel Başkan Yardımcısı Didinmez tarafından takıldı. Öte yandan Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata da MHP'ye geçti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız