SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Türkiye Kazançlı Çıktı'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Nevzat Pakdil, bir takım incelemeler ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Malatya'ya geldi.

AKP Malatya Teşkilatı'nda partililerle bir araya gelen Pakdil, burada yaptığı konuşmada, 12 Eylül'de yapılan referandumu değerlendirdi. Pakdil, milletin vesayetçi sisteme hayır dediğini ve Türkiye'nin bundan kazançlı çıktığını söyledi.

Pakdil, milletin üstünlerin hukukunu kabul etmediğini kaydederek, "Türkiye'nin başarısı daha özgür bir anayasa, daha özgür yasalar, halkıyla kucaklaşmış, halkın değerlerine yabancı olmayan, onlarla yabancılaşmak istemeyen siyasi tavırlarla birlikte Türkiye'nin daha demokratik bir yapıya kavuşacağına biz şahsen inanıyoruz. Türkiye'de bunun mücadelesini veriyor. Her geçen gün dünyanın krizlerle boğuştuğu bir ortam içerisinde Türkiye, dünyanın parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. Hem ekonomik durumdaki istikrarı hem de siyasetteki istikrarı bunu gösteriyor. Bunu bize sağlayan milletimizin kendisidir. Milletimiz yapılan bütün çalışmalarda hep bizim yanımızda yer aldı. Demokrasi tarafında yer aldı. Vesayetçi sisteme hayır dedi. Bu mücadelelerde hep hukukun üstünlüğünü kabul etti. Üstünlerin hukukunu kabul etmedi. Bu bizim ve milletimiz açısından büyük bir başarıdır. Bundan Türkiye kazançlı çıktı. Türkiye, samimi olarak kazandı. Daha rahat ve daha özgür bir ortam içerisinde olacaktır. Her şeyin hukuk önünde tartışıldığı, muhakeme edildiği, hakim teminatının içine alındığı işlevin bir Türkiye'ye doğru adım attık. Bunun devamını getirmemiz lazım. Bundan sonrasında uyum yasalarıyla birlikte, anayasada yapılacak diğer değişiklik ve çalışmalarla artı yöneticilerin tavırlarındaki kendilerine öz güvenleriyle birlikte ülkemizin önünü açacağız. Buna canı gönülden inanıyoruz" dedi.

Pakdil'e konuşması sonrasında AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, kayısı verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız